na to by som kaslal
aj Constellation CS ma 3
2TB HDD
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: 2TB HDD
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ja vidim v alze 36 mesiacov zaruku na WD RED 3000GB. Mensie som nepozeral.
Co sa tyka tych lepsich diskov, castokrat sa stava ze vyrobca samotny dava daleko dlhsiu zaruku ako slovenski predajcovia v zmysle "ved naco by sme sa srali so zakaznikom". Takze si to over priamo na webe seagate. Keby si mal konkretne seriove cislo (co samozrejme nemas lebo disk si este nekupil) tak sa mozes uplne presne pozriet ako si na tom.
Co sa tyka tych lepsich diskov, castokrat sa stava ze vyrobca samotny dava daleko dlhsiu zaruku ako slovenski predajcovia v zmysle "ved naco by sme sa srali so zakaznikom". Takze si to over priamo na webe seagate. Keby si mal konkretne seriove cislo (co samozrejme nemas lebo disk si este nekupil) tak sa mozes uplne presne pozriet ako si na tom.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Odar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
O RED viem. Reagoval som na Andreja. Seagate kľudne môže dávať 3 roky, ale budem si 3. rok riešiť reklamáciu po vlastnej osi? To je podobné, ako s Noctuou - snáď jediný, kto na Slovensku dáva 6 r. záruku je Gabo. Inde 2 roky a majte ma radi.
viete mi povedat ci ma zmysel rozdelovat 2TB HDD? nebude na system iba na data.. ci to nieco ovplivnuje, vyhody..nevyhody.. ma napadlo ho rozdelit na poly napr..
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
vela faktorov prispieva k takemuto rozhodnutiu. Ak mas obrovske kvantum miniaturnych suborov (povedzme milion a viac), pripadne casy na chkdsk pri NTFS suborovom systeme mozu tvoje rozhodnutie posunut v prospech delenia (pretoze pocas toho checku respektive checku spojeneho s opravou musis mat suborovy system offline teda z neho nesmu byt ziadne data citane ani zapisovane cize vsetky aplikacie na ten system pristupujuce musia byt vypnute co sa v pripade mnohych firiem rovna kvantum penazi daleko prevysujucich cenu disku) ; ak nemas obrovske kvanta suborov tak by som to nedelil.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
dik. je dobre novy HDD preverit niakym softom ci je ok? pripadne akym..