Skús odpojiť zo základnej dosky tlačítko RESET , prípadne aj ZAPÍNANIE a zapnúť PC len priložením skrutkovača ku kontaktom na doske podľa manuálu.
Niekedy sa to takto nevysvetliteľne správa keď blbnú tlačítka , hlavne to RESET. Ak ti PC ide , tak buchni päsťou po stole , ak sa reštartuje , tak je to na 99,99% v tom kontakte.
A ďalšia možnosť je , že ti odišla baterka CMOS , tak ak máš možnosť daj tam inú
vypinanie-zapinanie dokolola
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: vypinanie-zapinanie dokolola
kyselinka: na deffaulte som to mal asi tak 3 hodiny. A idem uz od rana na oc a zatial nepadlo (ale vcera jak som vybral ram a dal spet to slo (este som aj vyfukal od prachu tie sloty ) )
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Ved poskusaj a odsleduj to este, popripade sem potom hod nastavenie biosu...nieco vymyslime
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
toto som riesil aj ja, odisli mi pamate (teda jedna zo 4) a kedze tesne po reklamacii, tak si mozem piskat. po 3 mesiacoch mi odisla dalsia z druheho kitu, takze som bol nuteny svoje 4ks G.Skill zredukovat na 2 funkcne a dat do ineho pc, sebe som kupil nove pamate..
..a samozrejme najprv som menil dosku, lebo som si myslel ze je to v nej, aj grafiku inu som skusil, aj ine disky, skrinku, zdroj ..proste vsetko, a bolo to vzdy nahodne, aj tie pamate sli vacsinu casu OK, az v jednom momente ta divna odisla uplne
..a samozrejme najprv som menil dosku, lebo som si myslel ze je to v nej, aj grafiku inu som skusil, aj ine disky, skrinku, zdroj ..proste vsetko, a bolo to vzdy nahodne, aj tie pamate sli vacsinu casu OK, az v jednom momente ta divna odisla uplne
Spoiler: ukázať