vypinanie-zapinanie dokolola
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
vypinanie-zapinanie dokolola
Zdravim. Uz mam nervy z toho. Mal som odpojeny pc v inej izbe (z dovodu rekonstrukcie) a ked som ho naspet priniesol a zapojil tak sa roztocia vetraky vsetko vyzera byt ok, ale zrazu zhasne, ochvilu sa zas zapne a takto donekonecna. Potom som vypojil grafiku dal som ju spet a pc ide. Vecer dohram csgo, vypnem hru a pc sa restartol a robil zas to iste vypinanie-zapinanie. Tak som grafiku odpojil a znova zapojil a nic. Tak som ju zas odpojil, ze skusim na integrovanej a nic. Nakoniec som vybral jednu ram zapnem pc a ide, tak som pc vypol a dal som tam nazad tu ramku a zatial to ide. Neviete co s tym ? Lebo najradsej by som to smaril von oknom. Vopred dakujem za rady.
Spoiler: ukázať
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: vypinanie-zapinanie dokolola
Skúšal si zapojiť starý dobrý speaker ?
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
OC nejake je?
- mohamed
- Pokročilý používateľ
Jasne ze je, 4,6 ale rok to bezalo normalne a vcera mu zacalo sibat.
Vcera vecer ako sa to po vyberani ramiek rozbehlo tak som to dal na deffault a dnes som to prehodil jak som to mal a zatial ide.
Vcera vecer ako sa to po vyberani ramiek rozbehlo tak som to dal na deffault a dnes som to prehodil jak som to mal a zatial ide.
No toto mi robilo pri spatnom OC na GB a obcaj tomu zaharasi aj na MSI najcastejsie sa mi potvrdilo ze to su RAMky skus zrusit OC resp. mas zvisene BCLK ? ci klasika 100 MHz ?
- mohamed
- Pokročilý používateľ
MaceKx - bclk mam 100.2 (aby to nebolo pod 4,6) a ramky som mal podvoltovane z 1.5 na 1.4. Zaujimave ze rok nic tomu nevadilo
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
BCLK nechaj na rovnych 100, ved aj naco to zdvihat?
Ked si to dal na default a znovu nataktoval, tak si to nastavoval vsetko rucne, alebo si len nacital ulozeny OC profil?
Ked si to dal na default a znovu nataktoval, tak si to nastavoval vsetko rucne, alebo si len nacital ulozeny OC profil?
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
To je dobre. Hlavne daj BCLK na default (100), lebo pred casom som mal podobny problem (na P67A-GD65) a tak isto som nevedel najst kde je chyba. Doska mi nechcela vobec zobrat inu GK, len tu co som tam mal. Vymienal som RAMky a totalne tomu drbalo
Nakoniec som tusim dal novy bios a prestalo to. No ten sa mi nepacil a downgrade bol nemozny, tak sa mi podarilo dosku odpalit a isla na RMA. A ako nahradu som zatial kupil tu dosku, co mas teraz ty
Aky tam mas presnejsie bios?
Nakoniec som tusim dal novy bios a prestalo to. No ten sa mi nepacil a downgrade bol nemozny, tak sa mi podarilo dosku odpalit a isla na RMA. A ako nahradu som zatial kupil tu dosku, co mas teraz ty
Aky tam mas presnejsie bios?
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
A to je?
Koli 670? Naco?
Koli 670? Naco?
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Hm, divne. Skusal si aj par dni nechat vsetko na defualte, ci to robi aj tak? Viem je to tazke
Inak podla mojho, to mozu sposobovat RAM
Inak podla mojho, to mozu sposobovat RAM
Jednoducho reset cmos baterka von ked to nabehne na defaulte je chyba v OC mne to obcas tiez zaharasi ked sa s tym hrajem mam OC profil na USB urobit reset cmos load profilu a ide to zasa ako pred tym.