World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Pozeral som akurát koľko presne tie skilly dávajú a nejako sa mi to nezdá...ku príkladu na tigrovy P som si dal kludnú jazdu a otáčanie a mieritko mám úplne malunké a nepríde mi že to je zlepšenie iba v nejakých 2-3%, taktiež ostatné (nie základné) skilly mi prídu že fungujú oveľa lepšia ako sa píše...No neviem, možno to je len môj pocit a môže byť zlý.
Každopádne ja na posádku vždy dávam buď opravy alebo kamo, podľa toho na aký tank a čo s ním robím na mape...potom väčšinou žiarovku alebo profesora.
K tej T29, keď to stretnem s tigrom tak vždy do poklopca kadiaľ lezie posádka a je po probléme, väčšinou tí hráči spoliehajú a moc sa nehýbu, takže to ide ľahko trafiť.
Akurát som si zaobstaral Jumbo shermana a nechápem z toho panciera keď som top tak majú vážny problém ma prestreliť a ešte keď sa v kopcoch človek dobre nakloní tak to nejde preraziť....posledne som hral a 52 obdržaných zásahov ale železnú zed som nedostal, ale chladnokrvného áno. Taktiež poteší keď sa objaví kv1s pred vami a celá natešená že vás dá...tuk, odrazí sa to a vy do nej húfnicou s goldom a za 400hp
taktiež minule som sa hral s kv1s ktorý vyliezal z diery a proste ma strelal do panciera ale to bol pod takým uhlom že ani keby mal Xkové delo tak to nedá, asi po 5tich ranách to vzdal a prepol na explozívne a po 100vke mi dával rany to som ho ale už uklofal s tým stock delom.
Každopádne ja na posádku vždy dávam buď opravy alebo kamo, podľa toho na aký tank a čo s ním robím na mape...potom väčšinou žiarovku alebo profesora.
K tej T29, keď to stretnem s tigrom tak vždy do poklopca kadiaľ lezie posádka a je po probléme, väčšinou tí hráči spoliehajú a moc sa nehýbu, takže to ide ľahko trafiť.
Akurát som si zaobstaral Jumbo shermana a nechápem z toho panciera keď som top tak majú vážny problém ma prestreliť a ešte keď sa v kopcoch človek dobre nakloní tak to nejde preraziť....posledne som hral a 52 obdržaných zásahov ale železnú zed som nedostal, ale chladnokrvného áno. Taktiež poteší keď sa objaví kv1s pred vami a celá natešená že vás dá...tuk, odrazí sa to a vy do nej húfnicou s goldom a za 400hp
taktiež minule som sa hral s kv1s ktorý vyliezal z diery a proste ma strelal do panciera ale to bol pod takým uhlom že ani keby mal Xkové delo tak to nedá, asi po 5tich ranách to vzdal a prepol na explozívne a po 100vke mi dával rany to som ho ale už uklofal s tým stock delom.
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
ak chces EXP ako skratku tak ju nechaj, inak experience by sa mohlo dat ako skusenosti
tier by sa dal ako uroven
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
zalezi od okolnosti, dostatok miesta, jednoduchost, zachovanie imagu
Inak kto by mal zaujem tak - http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... nofficial/
Inak kto by mal zaujem tak - http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... nofficial/
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
Robím preklad noobmeter.com do slovenčiny, preto sa pýtam.
btw: boli pridané "fičúrky", štatistiky a grafy podobné planet-wot.com. Plus, dnes by mali byť sprístupnené ďalšie jazykové mutácie okrem ENG, RU a PL.
OK, tak som to aj dal.M1ch4l napísal:ak chces EXP ako skratku tak ju nechaj, inak experience by sa mohlo dat ako skusenosti
btw: boli pridané "fičúrky", štatistiky a grafy podobné planet-wot.com. Plus, dnes by mali byť sprístupnené ďalšie jazykové mutácie okrem ENG, RU a PL.
s pozdravom, crux.
sa hanbim, ze som zverejnil svoj nick
Nemáš sa za čo. WoT je o skúsenosti. S takým malým počtom hier nemôžeš mať potrebnú skúsenosť. Teda ak to nie je tvoj 2. účet a pod.
EDIT: slovenská verzia noobmeter.com je online http://www.noobmeter.com/
EDIT: slovenská verzia noobmeter.com je online http://www.noobmeter.com/
s pozdravom, crux.
Nazdar tankisti, ja by som sa chcel spytat na vecicku ohladom posadky, ide o tom, ze som mal celu posadku na CH7 na rovnakej urovni, len radistu som musel naverbovat, ten tusim v CH1 nebol alebo co... to je jedno...
Radista mal o 2% menej vycviku ako zvysok posadky a ked som dovylepsoval posadku na 100% a dal im bratri v zbrani tak sa teraz radista nechce pohnut z 98%.... na kazdom uz mam +- 30% bratov ale on sa nehybe...
je toto normalne a ako sa to da vyriesit? Diky
Radista mal o 2% menej vycviku ako zvysok posadky a ked som dovylepsoval posadku na 100% a dal im bratri v zbrani tak sa teraz radista nechce pohnut z 98%.... na kazdom uz mam +- 30% bratov ale on sa nehybe...
je toto normalne a ako sa to da vyriesit? Diky
Sprav radšej screenshot, lebo z toho popisu to úplne presne nechápem.
edit: predpokladám, že nemáš akcelerovaný výcvik posádky, preto to tak dlho trvá. EXP dostávajú všetci, len posledné 2% trvajú dlhšie ako prvých 30%, nakoľko potrebné EXP stúpajú exponenciálne.
edit: predpokladám, že nemáš akcelerovaný výcvik posádky, preto to tak dlho trvá. EXP dostávajú všetci, len posledné 2% trvajú dlhšie ako prvých 30%, nakoľko potrebné EXP stúpajú exponenciálne.
s pozdravom, crux.
no.. T-29 so 105mm uz nie je taka sranda..
zarobim 5-6000 a prehrajem aj 2x tolko.. uz klesam..
zarobim 5-6000 a prehrajem aj 2x tolko.. uz klesam..
Tak to sa ti cudujem, T29 je moj asi najoblubenejsi T7 tank, gun depression a tlsta veza je uzasny exploit, plus ta 105ka je podla mna vyborny kanon, zarabalo sa s nim lepsie ako IS-kou, lebo aj mezi vyssimi tiermi zahras vdaka tomu, ze mas dobru penetraciu
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
poviem to takto.. penetracia super, damage tiez, ale ked hrajes s debilami niet pomoci.
Nasypem do nich municiu za 10-14000
a zarzu zistim, ze uz sme len dvaja.. stale umieram medzi poslednymi.. vobec sa nekryju, nic.. bezia si po smrt.. a kazdy na svoju stranu.
si zrataj, ze mi da 15 000 z toho 7 000 oprava, 12 000 municia a este ked pouzijem balicek, tak sa nedoplatim.
Nasypem do nich municiu za 10-14000
a zarzu zistim, ze uz sme len dvaja.. stale umieram medzi poslednymi.. vobec sa nekryju, nic.. bezia si po smrt.. a kazdy na svoju stranu.
si zrataj, ze mi da 15 000 z toho 7 000 oprava, 12 000 municia a este ked pouzijem balicek, tak sa nedoplatim.
Problem solved, on naozaj rastie ovela pomalsie, len ma to vylakalo, moja chyba...crux2005 napísal:Sprav radšej screenshot, lebo z toho popisu to úplne presne nechápem.
K tym lamam.... rozkopal by som im tie ich zas*ate rite, naozaj niekedy mam chut ist hocikam do EU a rozkopat mu prdel, cely cas spamuje "nebezpecenstvo na A1, H0, caka ze odtial vyjdu ponorky alebo co?? Najviac ale zeriem cetarov co si testuju armor/delo....... O team destroyeroch ani nehovoriac... Hlavne ak je to top tank... Niekedy vidam extremnych retardov... Viem preco som mladsim brachom zrusil ucty
nebere ma niekto s T29 do roty alebo tak nejak?
nemozem hrat random, lebo sa nedorobim.
nemozem hrat random, lebo sa nedorobim.
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Nechapem preco US server ma ovela viac special eventov zatial co europsky ma blbosti vacsinu casu.
Spoiler: ukázať