ale amd to posralo teraz riadne... po launchi uz pekne dlho a dokopy ziadna moznost neref? fail proste...
Keby len po launchi. Ked si nakliknes shopy aj teraz, tak FuryX uz prakticky neexistuje a tie kusy co su su cenami totalne mimo. Fury par modelov sa najde, ale ponuka je mizerna /myslim variace od vyrobcov/, Sapphire este symbolicky a sem-tam GB a Asus to "z povinnosti" drzia. A za tie ceny to tiez uz nikto pri zmysloch oproti 1070 nekupi. AMD uz ako keby ani nebolo na trhu, fakt to vyzera strasidelne.Monster1 napísal:všetko to začalo tuším fury sériou - tie karty boli strašne nedostupné pamatám si že aj 3 mesiace po launchi ich niekedy nebolo
No neviem, cakat na nereferencky 480 bolo jak drzat bobrika trpezlivosti, vykon pod 480 prakticky nikoho nezaujima, lebo to uz je dnes na kompromisy aj vo FullHD. A na vsetko nad 480 si vraj mame pockat do vianoc prinajlepsom. Nezda sa mi to OK, toto nikto nerobi len tak zo srandy.Asnod napísal:Nie nema. 490 bude vega 11 a nastupca 390 serie, konkurent 1080, cut verzia 1070 a vega 10 bude nastupca fury. V nejakom leaku som cital ze by mala mat okolo 16m tranzistorov, packal titan ma 11 takze to moze byt este zaujimave. Boli leaky/rumory na oktober na vegu, to bude leak pre vega 11 a dalsi bol ze zaciatkom 2017 pride vega, to bude vega 10 s hbm hbm2 a konkurencia packalu titaniku.
Nemyslím si že nahodia také nízke ceny ked už pri Fury/X boli ceny naozaj dosť vysoké, skor to vidím že slabšia vega by mohla byť niekde medzi 1070 a 1080 a silnejšia medzi 1080 a Titanom ale skor bližie k Titanu, a ak mali teda výkon vyšší ako 10XX tak už bude pre nich úspech ak dajú rovnaké ceny.dexterav napísal:čím neskor vídu tím lepšie ako NV budú musieť byť lebo ich inak zožerie každý recenzista
alebo zase budú konkurenta 1080 predávať za polovic
čo je síce naoko dobré pre nás ale nie tak už pre AMD