Tak skusim chronologicky v bodoch rozviest co slo v hlave mne (cloveku co o tom nevie ani prd, nerozumie sa chemii ani medicine, ale zaroven nie je fetka ani nic podobne) ked som uvidel ten clanok a video
1. vidim Hlavne spravy, treba byt podozrievavy, urcite to bude BS, ale tak podme precitat
2. Citam nadpis
Normalny clovek si overi co su to za odbornici - Ricarda Delgada google nepozna... O José Luis Sevillano-ovi nasiel jeden clanok a to rozhovor v spanielcine, strojovy preklad: https://www.sinpostureo.com/politica/jo ... es-fiable/Tím španielskych výskumníkov a profesorov pod vedením bioštatistika Ricarda Delgadoa a Dr. José Sevillanoa sa podrobne zaoberal vakcínou proti korone. Výsledky sú znepokojujúce. Zdá sa, že vakcíny obsahujú oxid grafénu
odporucam to precitat cele, ale do pozornosti davam napr. cast
z toho by sa dalo hodnotit ze je to dement, a kazdy normalny clovek by sa v tejto chvili mal uz maximalne tak smiat na tom co vsetko su tieto nizsie formy zivota zhltnut bez toho aby im to prislo divne
3. Zbytok textu vyzera ako velmi zly preklad "Na každom balení frikadel" ... co je frikadlo? doverihodnost nabera na obratkach
4. Dalej tam tvrdi ze vo vakcine je oxid grafenu... na zaklade toho ze tam ma nejaku fotku vakciny pri 200nm, inu fotku pri 500 a ze vyzeraju rovnako a ze je to suspicious... no to ma pos*r
dalsie body ak sa tam grafen predsalen nachadza(o com moze clovek prinajlepsom silno pochybovat):
5. Dalej sa v clanku tvrdi ze nejake nanocastice grafenu(este riadok predtym to ale boli oxidy... ) su toxicke... je grafen toxicky? neviem, ako pisem nerozumiem sa ani do chemie ani do mediciny, ale preco by mal byt toxicky? nie je to len forma uhlika? nie je uhlik zaklad vsetkeho ziveho? pride ti tuha v ceruzke toxicka? neviem, pytam sa
6. Vraj sposobuje magnetizaciu... WTF? odkedy je grafen magneticky ako moze magnetizmus sposobovat nemagneticky prvok to mi ho vyndej
7. Krvne zrazeniny, smrt, kolaps - ako? tymto stylom mozem napisat aj to ze vakcina moze za tornado na morave