tazujes sa , poradil som ti,furt sa stazujes..stym ti nikto nepomoze zial
No tak som dnes konecne po 5 dnoch doriesil tuto situaciu...najskor som nechal vymenit kartu, zial nepomohlo spraval sa cely pocitac ako predtym. Tak si vravim no co vyskusam teda zdroj, hmmm ziadna zmena. Tak som nakoniec kartu vratil za tie peniaze kupil MSI GTX570 TF III Power Edition/OC a pocitac fici presne ako som dufal ze pobezi aj s AMD kartou. Som fakt prekvapeny ze ta karta nebola kompatibilna s mojim pocitacom, tak ale mam aspon o skusenost viac.4pepe napísal:skús tam hodiť novšie, staršie drivre, ak bude problém pretrvávať kartu vrátiť. Prípadne niekde u kamoša na inom kompe možno si nerozumie s doskou a systémom. V zdroji to určite nebude iné by to bolo keby máš nejaký noname.
Pocuj, ja som upgradoval z phenom II 940 3.0 Ghz ,to som mal este 5870 a tiez som mal pocit takyto pri MW2, som si myslel ze s tou grafikou mi to musi ist 60fps vkuse pri VSYNC on. Ale Fps sa bohuzial pohybovalo cca od 45-60 framov, tak som spravil upgrade na i7 920 a taktol som to na 4.2 Ghz a odvtedy mi v tej hre nepadlo FPS pod 60, tiez mi grafika nepracovala tak ako ma. Vyuzite bolo 75- 95%, po upgrade bolo vyuzitie 95-99%ranwej napísal: Upgradoval som z
AMD Athlon II X4 620 2,6GHZ@3,1GHz + 4GB RAM na
Core i5 2500k + 8GB RAM a ... ten narast vykonu je neporovnatelny
Vyuzitie GPU v hre stuplo na 97-99% a hra bezi plynulo pri ultra nastaveni (bez MSAA, iba SSAO).
...
čaute no ja som mal všetko na usb ako je tu v navode mam win7 a ked som dal boot tak napisalo ze chyba operacny system
si robis srandu ? to jak je mozne a preco aj tebe?Mučo Mačo napísal:podobnu hlupst v gpuz,704 shaderov teraz ukazuje aj mne,do toho este aj nejake tie vertikalne pasiky..karta je asi dead