Steam digitalna distribucia hier
Re: Steam Digital Distribution
Zdravím som tu nový a mám problém zo steam acc.Pred pár dnami sa mi niekto nabúral do acc a mne prišla správa na email od steamu a tam bol odkaz na zablokovanie účtu tak som to spravil,no potom som sa nemohol prihlásit tak som napísal na steamsupport.Vypísal som hadam všetko čo sa stalo moj účet,pravý email,cd key od hry,kod ked som si dobíjal steam penaženku...ale ešte mi steam acc nevrátily a stále píšu stále to isté že som sa dostatočne nepreukázal že som vlastníkom acc dokonca som im ukazoval fotky z csgolounge.com a stále nič
Ako si zistil, ze ti niekto nabural tvoj ucet?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 25. Aug, 2009, 10:38
Najrozumnejsie by bolo kebyze napises presne co po tebe ziadaju... Kamarat s vratenim nemal problem
Battletag: Expodan#2226
http://gyazo.com/4f5232994996f7658533f11b04174dec toto bolo posledné čo mi odpísaly ked som im dal cd key
inak to je trochu na hlavu nie? El. distribucia a pytaju od teba daky fyzicky papier alebo obal
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 25. Aug, 2009, 10:38
ak sa nemylim tak ak mal na steame zadanu debetnu kartu tak sa da obnovit aj cez jej cislo...
Battletag: Expodan#2226
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Valve support jednoznacne kraluje znova... Vela krat som ho videl vyhodnoteny ako najhorsi support a aj moje skusenosti s nimi boli vzdy vo vsetkych pripadoch otrasne. Toto tomu znova nasvedcuje.
Valve by si malo pri tych milionoch, ktore maju, konecne najat par Indov a spravit nieco normalne s ich supportom.
Origin support je fakt dobry, Amazon support excelentny a Steam sub-par. Aby sa tam clovek s nimi stale hadal v jednom kuse.
Valve by si malo pri tych milionoch, ktore maju, konecne najat par Indov a spravit nieco normalne s ich supportom.
Origin support je fakt dobry, Amazon support excelentny a Steam sub-par. Aby sa tam clovek s nimi stale hadal v jednom kuse.
Spoiler: ukázať
Práve to,že všetko som kupoval online a ja kreditnú kartu ešte nemám tak som to kupoval cez mobil alebo paysafecard a teraz neviem či je nejaká šanca,že mi účet vrátia:( .
Tiež som mal problémy s účtom keď sa mi hackly doňho po mojej chybe a nasledne mi vybrakovali inventar a aj steam peňaženku ...Valve mi ho prv blokol, mohol som len hrať hry viac nič bol som akoby offline a tak som musel preukazať že ten účet je môj tiež chceli odomna fotky od krabíc s cd keymi a neviem čo ale tiež som na tom bol podobne že väčšina hier bola kupovana cez steam,humblebundle ...Nakoniec som im spravil print screen emailu kde som mal klúč od Alien vs Predator s progaming shopu. A uznali mi to nakoniec mi peniaze vratili ale itemy nie čo už aspoň tie peniaze.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Aj item-y vracaju, ale treba im nalozit. Kazdy item ma unique tracking, cize ho vedia vracat.
Spoiler: ukázať
Teraz som si založil nový účet a hry ktoré som si kúpil na tom účte čo mi nechcú vrátit som mal v knihovni tak som to odfotil a poslal im to.