Tomu nemozem uverit, lebo standartne ramky take casovanie nezvladnu, jedine tie ultrakvalitne/ultradrahe/ultrarychle. :8O:
A Tras pod 5 ziadna RAMka ani nemoze nastavit v BIOSe. Podla mna ti ten soft nieco nastavi, ale v skutocnosti to nefunguje a hodnoty su na default. RAMky s casovanim CL2 - 2 - 2 - 5 su trosku drahsie a take tam rozhodne nemas. Nastav si vsetky casovania (okrem CL) na 0 a asi ti to pojde, aspon budes mat radost, aj ked nic ine. :o A ja sa budem cudovat... :BO :surrender:
Ale snad ti nejde na 0 ???
On nema ani modnuty BIOS, ani nevedel, co to casovanie vlastne je (to neviem ani ja, ale viem, ako to nastavit).
A ma bezne ramky s default casovanim 2 - 4 - 4 -8
A tie v zidanom pripade nedas lepsie ako na 2,4 - 3 - 3 - 5
Uz som nejaku tu ramku v paprci mal.
andydul napísal:Tomu nemozem uverit, lebo standartne ramky take casovanie nezvladnu, jedine tie ultrakvalitne/ultradrahe/ultrarychle. :8O:
A Tras pod 5 ziadna RAMka ani nemoze nastavit v BIOSe. Podla mna ti ten soft nieco nastavi, ale v skutocnosti to nefunguje a hodnoty su na default. RAMky s casovanim CL2 - 2 - 2 - 5 su trosku drahsie a take tam rozhodne nemas. Nastav si vsetky casovania (okrem CL) na 0 a asi ti to pojde, aspon budes mat radost, aj ked nic ine. :o A ja sa budem cudovat... :BO :surrender:
nie ja to nemozem nastavit nizzsie ako 2.5-3-2-0 nizssie to uz nejde,system zamrzne(hned),takze tym sa vyvracia tvoja teoria,ze to prenastavuje len program,ale hodnoty su na defaulte,lebo keby ze to tak je,tak by mi to naozaj slo vsetko az na 0
crux2005 napísal:@matej21: testny este Rightmark memory analyzer
no len by som potreboval vediet ako mam ten test spustit,sice tu nieco okolo ram spustim,aj mam taky pocit bezi ten test,ale nevihodi to ziadne "skore"
pocuj, jak nas tu vsetkych tahas za nos, tak to bude ban tisicrocia ... odkial si ??? vie sa niekto schopnejsi s fora u neho zastavit, nech to skontroluje ??? lebo toto fakt neverim ...
to ma ani nenapadlo ze by som s tymto pohol oje...kabatit niekoho,myslim to vazne,a mohol by mi niekto napisat co presne je ten BAN ??? ,tak co je to mozne alebo nie?som zo Stropkova