Dlhodobo pretaktovane CPU - zvysovanie napajania?
- Lkuzman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
Re: Dlhodobo pretaktovane CPU - zvysovanie napajania?
chcel by som iba Johny-mu že v polovodičovej výrobe sa ako vodič vo väčšine prípadov naprašuje (FVD) hliník, meď a nie železo...
Spoiler: ukázať
Dakujem za rady, trosku som sa tomu venoval a nastavil podla paleeho navodu, uz nepiska nic. Uplne OT sry.
thx, opravim to na "kov" uplne odborne to neviem vysvetlit, aby to kazdy pochopil. Kto tomu rozumie, kiwi tam napostoval odborne clanky, ja by som to cele nevedel prelozit..Lkuzman napísal:chcel by som iba Johny-mu že v polovodičovej výrobe sa ako vodič vo väčšine prípadov naprašuje (FVD) hliník, meď a nie železo...
- Lkuzman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
kiwiho posty som nekukal - to len čo som si zapamätal z bývalej práce v Piešťanoch.
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
vytiahnem starú tému ..
tento efekt sa zrejme prejavil aj u mňa, doteraz som mal C2D E8400 OC 3,8 GHz @ 1,13 V (idle 2,53 GHz @ 1,18 V) .. MB Asus P5K, napätie auto
.. rok to šlo v pohode, pár dní dozadu mi začal občas mrznúť systém, okrem iného som nechal prebehnúť IntelBurnTest (resp. LinPack), ktoré boli dovtedy bez akýchkoľvek problémov a čože sa nestalo - chyby
napätie som nechal na auto, znížil fsb zo 423 na 416, teraz fičím na 3,75 GHz (resp. idle 2,5GHz) a testy prebehli bez akýchkoľvek problémov
tento efekt sa zrejme prejavil aj u mňa, doteraz som mal C2D E8400 OC 3,8 GHz @ 1,13 V (idle 2,53 GHz @ 1,18 V) .. MB Asus P5K, napätie auto
.. rok to šlo v pohode, pár dní dozadu mi začal občas mrznúť systém, okrem iného som nechal prebehnúť IntelBurnTest (resp. LinPack), ktoré boli dovtedy bez akýchkoľvek problémov a čože sa nestalo - chyby
napätie som nechal na auto, znížil fsb zo 423 na 416, teraz fičím na 3,75 GHz (resp. idle 2,5GHz) a testy prebehli bez akýchkoľvek problémov