Just Cause 2
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Re: Just Cause 2
stefan mas recht, ale hra uz je prec, nesadla mi a ani nezaujala,pribeh slaby ak aj nejaky vlastne ma a umela inteligencia ziadna,ale ako hra na odreagovanie pre niekoho moze stacit.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
no ja to hram na HARDCORE a tam je to drsne kvalitne s tou AI. no niekde som cital ze to ma jednoduchy pribeh ale ten v hre nie je az tak podstatny
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
pribeh tu nie je podstatny, ide tu iba cisto o zabavu, pri tejto hre treba vypnut hlavu a zabavat sa. robit blbiny a podobne
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
dnes som to objednal z PGS-ka tak som zvedavy, len sa chcem spytat ako to je s tymi DLC?...daju sa kupovat na steam.e aj ked som si tu hru nekupil na steam.e?...totiz cena je tam o 30€ vyssia...
Naposledy upravil/-a ANONYM_a2 v Ut 18. Máj, 2010, 21:28, upravené celkom 1 krát.
-
- Pokročilý používateľ
nenviem akmo,napis im mail,predajni. ja to hram vyse 23hodin a je to pecka, a som asi n an 23% hry
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
tak, dnes mi to prislo a môzem skonstatovat len jedno, JE TO PECKA...ako graficka tak aj gameplay stranka hry /vo vsetkom to prekonalo GTA IV/...ale najviac ma dostal ten brutalny dohlad, v podstate ked vyletim poriadne vysoko tak dovidim na vsetky strany ostrova ked je pekny den....uplna parada
WOW! hrajem just cause 2, drvim misiu za misiu a teraz mi prisla misia, ze som mal znicit taky vysuvaci satelit, presne ako v James Bond GoldenEye na konci filmu....PECKA HRA
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
mna to postupne zacalo omrzievat, pretoze to bolo stale o tom istom. Je to super ked objavujes nove veci a tak, ale ked uz objavis skoro vsetko tak to pride trochen nuda. GTA4 malo lepsi spad deja, vedel viacej vtrhnut a dlhsie zabavit, co sa tyka grafiky tak myslim ze GTA4 bolo hlavne dodrbane tym konzolovym enginom
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
ja idem na misiu len ked som blizko pri nej,inac objavujem zlte kocky.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
od dnes ponukaju na Steam.e navody na hry od spolocnosti Prima....je tam uz aj navod na Just Cause 2 a teraz je dokonca aj v zlave 50% za 7,49€...sak ceknite link: http://store.steampowered.com/app/22835/" onclick="window.open(this.href);return false;
no pri hrach ako tato, je to viac menej +, kedze prejst hru na 100% je nemozne, vzhladom k tomu, kolko blbosti je rozhadzanych po ostrove
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
no o tom to prave je, hladat a skusat.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
no ked tak nad tym uvazujem, asi mas pravdu...ale tak pre tych co chcu hru prejst na 100% bez namahy a za kratky cas je to dobry deal...ja si to teda nakoniec nekupim a skusim vsetko najst sam
vzdy ma fascinovalo hrat hru z papierom v jednej ruke a klavesnicou v druhej .. to si radsej lahnem a budem cumiet do stropu jak robit to co je napisane na papieri .. cisty pozitok...GTX 480 napísal:ale tak pre tych co chcu hru prejst na 100% bez namahy a za kratky cas je to dobry deal...