HTC Sensation / XE
Re: HTC Sensation
pozri ono HTC ma divnu politiku. Chrli strasne vela modelov za rok co nie je podla mojho nazoru dobre. Potom ma kazdy jeden nejaky ten jasny nedostatok, popripade sa na cosi zabudne(zubaty panel je imo FAIL hrubeho zrna).
Zvuk snad vyriesi spolupraca s beats. Inak HTC fandim, cenovo to nie je az take sialenstvo ako konkurencia, samssung osobne nemusim ani citit. Uvidime co ponukne novy ip. Zvokovo je to uz niekolko rokov spicka, popravde ma moc nebavi mat ip len kvoli tomu, ze si potrpim na kvalitu zvukoveho vystupu, no zatial nemam inu moznost (samostatny prehravac nosit nebudem).
Zvuk snad vyriesi spolupraca s beats. Inak HTC fandim, cenovo to nie je az take sialenstvo ako konkurencia, samssung osobne nemusim ani citit. Uvidime co ponukne novy ip. Zvokovo je to uz niekolko rokov spicka, popravde ma moc nebavi mat ip len kvoli tomu, ze si potrpim na kvalitu zvukoveho vystupu, no zatial nemam inu moznost (samostatny prehravac nosit nebudem).
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
a ako je na tom fail co sa tyka signalu pri plnom uchope?
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
z wifi ani z signalom hovoru som ziaden problem nezaznamenal .. neskusal som to nejak oblapovat a skumat .. pri mojom osobnom drzani je vsetko vpohode ..
zaujimave...
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1188310
tak NavBar porieseny nasiel som na XDA nejake temy kde je to fixnute ...
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1188310
tak NavBar porieseny nasiel som na XDA nejake temy kde je to fixnute ...
Neviem asi sa to nepatrí pliesť sem... Ale neviem sa rozhodnúť medzi S II a Sensationom. Ako vravi Broslo tiez samsung nemusim ani citit, ale ak je naozaj o tolko lepsi ako sa všade tvrdí... Takže dáke osobné skúsenosti by som ocenil.
CPU:i5 760 GPU:gtx 770 MB:gigabyte p55a PSU:corsair hx650w RAM:4x2gb corsair SSD:Crucial m500 240gb HDD:caviar black 1TB
Osobne skusenosti by som siel skor hladat na ine fora ... na to urcene neviem ci sa tu nieco dozvies .. jedine co mozem na samsungoch je dizajn ozaj sa mi moc pacia inak ich tiez nemusim ..
kamos ma galax S - je to plastova sracka nechapem ako moze niekto nieco podobne vyrobit. Sice displej super aj fonik dobry ale ja by som to rozmlatil do mesiaca asi...
kto chce kupit novy telefon tak treba pockat,tento mesiac sa ma zacat predavat sensation xe s beats tech. a sluchatkami
telefon kombinovany s cervenou farboy...vyzera uzasne.
uz viem co kupujem:-)
viac na ofic.stranke htc
telefon kombinovany s cervenou farboy...vyzera uzasne.
uz viem co kupujem:-)
viac na ofic.stranke htc
Spoiler: ukázať
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
http://www.youtube.com/watch?v=jxyViU8eeqk
nejake to video,vela tam o nom ale nieje,v podstate vylepsene sensation
nejake to video,vela tam o nom ale nieje,v podstate vylepsene sensation
Spoiler: ukázať
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
ci dolby mobile je vyhra neviem (DHD)
ale aspon by sa dala ocakavat kvalita sluchadiel
ale aspon by sa dala ocakavat kvalita sluchadiel
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
tak tie ti v tomto pripade moc nepomozu
to akoze nove sensation XE .. podla mna okrem tych sluchadiel tam nebude co sa tyka audia iny HW .. ci ? si myslim ze je to zalezitost cisto softwaru teda sa da ocakavat ze by to pani kuchari mali namontovat aj do svojich ROM .. BTW sa uz na XDA objavili prve ROM pre sensation ..
no este trochu pockam s kupou toho mp3 prehravaca uvidim ako sa to vyvinie..
no este trochu pockam s kupou toho mp3 prehravaca uvidim ako sa to vyvinie..
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Uz to prehodili na Desire HD, nepredpokladam ze tam bude HW uprava :
http://androidcommunity.com/htc-desire- ... -20110914/
http://androidcommunity.com/htc-desire- ... -20110914/
no som zvedavy co stoho bude .. by ma potesilo keby sa stym zvukom este dalo nieco spravit .. ale moc si od toho neslubujem... aj napriek tomu ze na pctuningu to oznacili ako "smartphone pro audiofily" no to by musela motyka vystrelit aby stoho co pocujem teraz bola zrazu muzika pre audiofila no stacilo by mi stare dobre SRS z DHD ..