Základné parametre:
konštrukcia: pevná s dotykovým displejom,
procesor: dvojjadrový 1,2 GHz Qualcomm MSM 8260
frekvencie: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz + UMTS + HSDPA + HSUPA,
rozmery: 126 x 65 x 11 mm
hmotnosť: 148 gramov (zistená: 149 g),
displej: aktívny, dotykový (kapacitný), 540 x 960 b., 53 x 95 mm, uhlopriečka 4,3'' (108 mm), Gorilla Glass
fotoaparát: 8 Mpix, duálny LED blesk, autofókus, záznam Full HD videí (1920 x 1080 b., 30 fps),
druhý fotoaparát: VGA kamera nad displejom
pamäť: 768 RAM + 1 GB ROM + microSD (do 32 GB),
správy: SMS, MMS, e-mail, RSS,
globálny prenos dát: GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA (do 14,4 Mbps), HSUPA,
lokálny prenos dát: Bluetooth 3.0 + EDR, kábel (microUSB), mass storage, Wi-Fi 802.11b/g/n, DLNA,
hudba: MP3/AAC prehrávač, 3,5 mm jack, FM rádio (s RDS), rozpoznávanie hudby,
ostatné 1: minimalizácia aplikácií, multitasking, internetový prehliadač, videohovor, HDMI v rámci microUSB (MHL) konektora,
ostatné 2: prehliadač dokumentov, GPS, akcelerometer,
batéria: Li-Ion 1520 mAh
výdrž: do 8 h hovoru / 350 h pohotovosti
SAR: ??? W/kg (norma 2 W/kg),
Zdravicko ...
zalozil som tuto temu ako povecsina co tu je k ucelu prispievania kde akych postrehov poznatkov a podobne

Kedze som vymenil byvale desire HD za tento skvost tak mozem zacat ...
po precitani recenzie na PC.sk ma zarazila len pasaz kde sa pomina fotak a video .. tu musim nesuhlasit a podotknut ze fotky su badatelne lepsie ako u predchodcov a uplne sa nestotoznujem s prirovnanim ze su porovnatelne s desire .. co sa tyka videa tak to je uz uplne inde a bol som po prvej nahravke da so povedat v soku ..

inak je vsetko na tel skvele ...display je jemnucky no co sa tyka sense mam pocit ze nieje prisposobene na rozlisenie tel .. dokonca spodny bar je zubaty ..( nasiel som uz o tom aj vlakno na XDA) tipek to poriesil no z navodu som dilino .. ako som pisal ze je vsetko skvele tak az na jednu vec ktora ma velmi zamrzela .. a tou je zvuk (na sluchada) ten bol na DHD v spojeni z mojimi pionieer sluchadlami + SRS excelentny, no tu je to o poznanie horsie a som stoho sklamany nakolko som to radil medzi hlavne vyuzitia tel .. no teraz som zdasa bez prehravaca, lebo neviem ci si zvyknem na takyto pokles

co sa tyka baterky tak za 2 dni co ho mam zatial mam pocit ze kape o cosi viac ako pri DHD ( pri mojom pouzivani)
tot zatial vsio .. ak mate nejake postrehy ci problemy mozme poriesit v tomto vlakne ..

ps nejaka ukazka natoceneho videa .. pridany bol trosku kontrast v nastaveniach takze to nieje default ..inak video jekrasne plynule bez nejakych zasekov ktore sem tam boli pri DHD
o takomto niecom sa nam pred par rokmy mohlo len snivat ...