HTC Sensation / XE
HTC Sensation / XE
Základné parametre:
konštrukcia: pevná s dotykovým displejom,
procesor: dvojjadrový 1,2 GHz Qualcomm MSM 8260
frekvencie: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz + UMTS + HSDPA + HSUPA,
rozmery: 126 x 65 x 11 mm
hmotnosť: 148 gramov (zistená: 149 g),
displej: aktívny, dotykový (kapacitný), 540 x 960 b., 53 x 95 mm, uhlopriečka 4,3'' (108 mm), Gorilla Glass
fotoaparát: 8 Mpix, duálny LED blesk, autofókus, záznam Full HD videí (1920 x 1080 b., 30 fps),
druhý fotoaparát: VGA kamera nad displejom
pamäť: 768 RAM + 1 GB ROM + microSD (do 32 GB),
správy: SMS, MMS, e-mail, RSS,
globálny prenos dát: GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA (do 14,4 Mbps), HSUPA,
lokálny prenos dát: Bluetooth 3.0 + EDR, kábel (microUSB), mass storage, Wi-Fi 802.11b/g/n, DLNA,
hudba: MP3/AAC prehrávač, 3,5 mm jack, FM rádio (s RDS), rozpoznávanie hudby,
ostatné 1: minimalizácia aplikácií, multitasking, internetový prehliadač, videohovor, HDMI v rámci microUSB (MHL) konektora,
ostatné 2: prehliadač dokumentov, GPS, akcelerometer,
batéria: Li-Ion 1520 mAh
výdrž: do 8 h hovoru / 350 h pohotovosti
SAR: ??? W/kg (norma 2 W/kg),
Zdravicko ...
zalozil som tuto temu ako povecsina co tu je k ucelu prispievania kde akych postrehov poznatkov a podobne
Kedze som vymenil byvale desire HD za tento skvost tak mozem zacat ...
po precitani recenzie na PC.sk ma zarazila len pasaz kde sa pomina fotak a video .. tu musim nesuhlasit a podotknut ze fotky su badatelne lepsie ako u predchodcov a uplne sa nestotoznujem s prirovnanim ze su porovnatelne s desire .. co sa tyka videa tak to je uz uplne inde a bol som po prvej nahravke da so povedat v soku .. video je na velmi solidnej urovni ..kedze mam este ROM kde sa da upravit bitrate tak sa kvalita este o cosi zlepsila ..
inak je vsetko na tel skvele ...display je jemnucky no co sa tyka sense mam pocit ze nieje prisposobene na rozlisenie tel .. dokonca spodny bar je zubaty ..( nasiel som uz o tom aj vlakno na XDA) tipek to poriesil no z navodu som dilino .. ako som pisal ze je vsetko skvele tak az na jednu vec ktora ma velmi zamrzela .. a tou je zvuk (na sluchada) ten bol na DHD v spojeni z mojimi pionieer sluchadlami + SRS excelentny, no tu je to o poznanie horsie a som stoho sklamany nakolko som to radil medzi hlavne vyuzitia tel .. no teraz som zdasa bez prehravaca, lebo neviem ci si zvyknem na takyto pokles SRS je tiez akoby len polozka bez vyznamu ..v powerampe dokonca ani nieje a v zakladnom prehravaci je po zapnuti efekt smiesny .. takze sa skusim pohrat z equalizerom a nejakymi nastaveniami ale zrejme stoho nic nevybucham ..
co sa tyka baterky tak za 2 dni co ho mam zatial mam pocit ze kape o cosi viac ako pri DHD ( pri mojom pouzivani)
tot zatial vsio .. ak mate nejake postrehy ci problemy mozme poriesit v tomto vlakne ..
ps nejaka ukazka natoceneho videa .. pridany bol trosku kontrast v nastaveniach takze to nieje default ..inak video jekrasne plynule bez nejakych zasekov ktore sem tam boli pri DHD
o takomto niecom sa nam pred par rokmy mohlo len snivat ...
Naposledy upravil/-a FEAR v Pi 16. Sep, 2011, 22:12, upravené celkom 3 krát.
Re: HTC Sensation
dufam ze ti po tyzdni neprestane fungovat display-> http://www.htcsensationforum.com/troubl ... blem**/15/
ja som chcel tiez upgradnut s desire na sensation ale toto ma odradilo..ja cakam na 20.9 ked dufam HTC predstavi novy vlajkovu lod
htc vigor resp amaze 4G
dual core 1.5Ghz, 4.3" qHD, 1GB RAM, 16GB internal storage
ja som chcel tiez upgradnut s desire na sensation ale toto ma odradilo..ja cakam na 20.9 ked dufam HTC predstavi novy vlajkovu lod
htc vigor resp amaze 4G
dual core 1.5Ghz, 4.3" qHD, 1GB RAM, 16GB internal storage
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Na to si pockas. Z nazvu je jasne, ze ide o USA model, a teda podobny u nas uvidis najskor niekedy v novom roku.hawkeye napísal:ja cakam na 20.9 ked dufam HTC predstavi novy vlajkovu lod
htc vigor resp amaze 4G
viem ze to vyzera zatial na AT&T,Verizon a pod ale dufam ze sa dostane aj k nam pomerne rychlo
Spoiler: ukázať
nenormalne video, s desire/dhd fakt mozes snivat .. ale nebude to tak dobre vyzerat
tak foto si porovnaj s fotkami s ip4 a hned zistis, preco som hodnotil, ako som hodnotil prosto ide to aj lepsie, a kedze ide o HE model, malo by to byt lepsie. Kazdopadne video je ok, ale mas dobre svetlo, sprav video v horsich svetelnych podmienkach a uvidis
bolo tam spominane ked sa nemylim desire ... a jasne ze video v horsich svetelnych podmienkach je menej kvalitne pripadne aj sekane ale naco tu budem davat video natocene za podmienok ktore nebudem vyuzivat ../. okrem poloprofi a profi kamery ti ziadne zariadenie za zlych svetelnych podmienok kvalitny zaznam nespravi ani ip4
iP4 má jeden z lepších senzorov kvôli tomu že je typu BSI, HTC začalo BSI nasadzovať až u nových modelov HTC Titan a HTC Radar. Takže ano, iP4 má ovela lepší foťák v zlých podmienkach než hocijaké HTC. A HTC bohužial nevie robiť foťáky, používajú šmejdové čínské optiky a fotky sú na grc.
.
asi ste trosku natvrdli ale faajn ten vas IP4 je pecka .. staci ? ci este ho sem chcete miestat viac ako je zdrave?
de sa tu spomina ip4 ? ip4 mozem mat optiho hoc aj od Steve Wondera no za zlych svetelnych podmienok nespravi zazrak .. v robote ho maju dokopy 4kusi tak som videl co ten zazrak dokaze ... ete daco? ci si pokecame o ip4 ?
= somarina s desire je to asi tak porovnatelne ako aston martin z fiat uno .. ci treba chytit do ruky to desire ? doporucam ..Sensation sa nelíši od ostatných HTC telefónov či už kvalitou fotografie, tak kvalitou HD videa. Fotky sú kvalitatívne porovnateľné s modelom Desire S a pod.
de sa tu spomina ip4 ? ip4 mozem mat optiho hoc aj od Steve Wondera no za zlych svetelnych podmienok nespravi zazrak .. v robote ho maju dokopy 4kusi tak som videl co ten zazrak dokaze ... ete daco? ci si pokecame o ip4 ?
Ty tvrdíš že za zlých svetelných podmienok nespraví iP4 lepšie fotky jak Sensation/Desire S/DHD, ja tvrdím že hej, lebo má taký senzor. Neboj, ja z jablka nie som na prášky (čítni si môj blog a pochopíš), len zas netvrdím že keď mám niečo nové, tak to musí byť automaticky lepšie. HTC je už dosť dlho známe odfláknutým dielenským spracovaním či kvalitou foťáku. Porovnávam produkty iba, nezaujato. To je celé.
.
asi ma chces fakt len provokovat ak nechapes vyznam vety - ani IP4 nespravi za zlych svetelnych podmienok kvalitny zaznam ale chapes pod tym ze IP4 nespravi lepsi zaznam ako HTC sensation tak nedokazem ti to vysvetlit .. lebo ja sa tu uz od sameho zaciatku nebavim vobec o tom ze IP4 robi ci nerobi lepsi zaznam ako HTC ... IP4 ste tu z neznameho dovodu zakomponovali Vy.. tak nepis ze nieco tvrdim ked to NETVRDIM ..
pisal som LEN TO ze sensation spravi urcite lepsie fotky a video ako desire/desireHD
pisal som LEN TO ze sensation spravi urcite lepsie fotky a video ako desire/desireHD
to je slovickarenie. ked som robil foto v izbe-zle svetelne podmienky, nestrojil som sa na fotky a boli to momentky, rozdiel bol nulovy....Desire S som recenzoval taktiez
ip4 spravi super video aj v skutocne bad podmienkach
jo a desire a desire S je uuuuplne nieco ine
ip4 spravi super video aj v skutocne bad podmienkach
jo a desire a desire S je uuuuplne nieco ine
momentalne je to imo etalon co sa tyka kvality fotografie a videa pri MT, uvidime co prinesu nove HTCcka. Kazdopadne vysledna fotografia ci video zavisi u podobnych zariadeni z velmi velkej casti na dobrom svetle.