takisto moze ist o ES vzorky, ale vyzera to aj tak dobre
Intel Next Generation : Conroe, Yonah & Merom
- dexterav
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
takisto moze ist o ES vzorky, ale vyzera to aj tak dobre
Spoiler: ukázať
- Shade
- Nový používateľ

- Dátum registrácie: Ut 10. Jan, 2006, 02:00
mno tak intel rules ...
len co mi dako neide do makovice tak podla toho rozpisu vydania procakof ma mat e6400 2mb l2 cache no a aj na tiscali aj na cruxovom obrazku je 4mb....
tak ma len napada ze wtf??
len co mi dako neide do makovice tak podla toho rozpisu vydania procakof ma mat e6400 2mb l2 cache no a aj na tiscali aj na cruxovom obrazku je 4mb....
tak ma len napada ze wtf??
PC : E5200 + 4gb ram + 1950pro512 agp + zalman FS-V7 5V + 320gb hitachi + wd green 1,5tb + Acer AL1751b + Seasonic SS-500ET
NB : acer tm 5730g p8400, 4gb ram, ati 3470,hdd 500bevt
NB : acer tm 5730g p8400, 4gb ram, ati 3470,hdd 500bevt
http://www.xtremesystems.org/forums/sho ... hp?t=97593
it looks great ... :8O:
- Athlon FX-57 @ 3.6GHz @ 1.7V ,chladeny kompresorom
vs
Intel Conroe ES @ 2.66Ghz @1.15V ,chladeny vzduchom
vs
Opteron 170 @ 2.66Ghz @ 1.325V ,chladeny vodou
hadajte , kdo vyhral
neskor dodany vysledok ,respektivne porovnanie s Opteron 170 @ 3.10 Ghz
it looks great ... :8O:
- Athlon FX-57 @ 3.6GHz @ 1.7V ,chladeny kompresorom
vs
Intel Conroe ES @ 2.66Ghz @1.15V ,chladeny vzduchom
vs
Opteron 170 @ 2.66Ghz @ 1.325V ,chladeny vodou
hadajte , kdo vyhral
neskor dodany vysledok ,respektivne porovnanie s Opteron 170 @ 3.10 Ghz
s pozdravom, crux.
Amd zverejnilo svoje plany, chce zaviest technologiu ktora zvysi rychlost ich CPU pri rovnakej frekvencii az o
42%
a na 45nm chce prestupit uz v druhom mesiaci 2008 :o
no neviem Conroe tras sa
<<odkaz>>
edit: takze sa ma zvysit rychlost tranzistorov cize realne zvysenie vykonu processora nebude isto 42% ale menej.
no neviem Conroe tras sa
<<odkaz>>
edit: takze sa ma zvysit rychlost tranzistorov cize realne zvysenie vykonu processora nebude isto 42% ale menej.
- Petoooo
- Používateľ

- Dátum registrácie: So 30. Apr, 2005, 20:00
osobne som rad ze intel vymyslel nieco nove pretoze AMD moze urobit nove procesory, lebo som niekde cital ze Athlony 64 nie su nejake cool cpu ale su lepsie ako PIVa /keby Intel stavil viac na arcitekturu Pentia M tak zevraj by nenastal taky Athlon 64 boom/crux2005 napísal:no, jo , spolu s IBM to vykuchtili .....
+ keD vyjdu 3Ghzcove DC Athlony ...
Cedar Mill in progress, for short period of time
- Petoooo
- Používateľ

mirke napísal:Amd zverejnilo svoje plany, chce zaviest technologiu ktora zvysi rychlost ich CPU pri rovnakej frekvencii az o42%
a na 45nm chce prestupit uz v druhom mesiaci 2008 :o
no neviem Conroe tras sa![]()
<<odkaz>>
tak to sa velmi tesimm to sa bude porovnavat conroe s tymito...hahahahh a ze AMd shit... :o :o :8O:
nooo, som strasne zvedavi ako sa to vyvinie...
ja tiez niesom zaryty fanda jedneho alebo druheho, takze kto poskytne najlepsi vykon/cena tak bude v mojom compe
a mozno to bude ako teraz, ked som presedlal z nvidie na ati, tak mozno to bude aj tak s procakmi, no kto vie
ja tiez niesom zaryty fanda jedneho alebo druheho, takze kto poskytne najlepsi vykon/cena tak bude v mojom compe
a mozno to bude ako teraz, ked som presedlal z nvidie na ati, tak mozno to bude aj tak s procakmi, no kto vie
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led
http://sharikou.blogspot.com/2006/04/co ... usted.html
/ je to v anglictine .
- keD si to precitate , mozno zistite , preco terajsi majitelia, testuju Conroe len v SuperPi , 3dmarku a co.
/ je to v anglictine .
- keD si to precitate , mozno zistite , preco terajsi majitelia, testuju Conroe len v SuperPi , 3dmarku a co.
Journal of Pervasive 64 bit Computing napísal:However, once you go over the 4MB limit, Conroe is slower than Athlon 64 at the same clock
Journal of Pervasive 64 bit Computing napísal:The conclusion is: clock for clock, Athlon 64 will beat Conroe in real application environments that require a working set of larger than 4MB, or in other words, larger than Conroe's 4MB cache.
Journal of Pervasive 64 bit Computing napísal:AMD's Rev F socket AM2 will be available for system builders on May 15, 2006. At 65nm, using Stress Memorization Technology co-developed with IBM, AMD will be able to increase clockspeed to 4GHZ. AMD is also working on Z-RAM, a SOI based technology that may increase cache density by 500%.
s pozdravom, crux.
- Petoooo
- Používateľ

tak toto je velmi zaujimave :ocrux2005 napísal:http://sharikou.blogspot.com/2006/04/co ... usted.html![]()
/ je to v anglictine .
Journal of Pervasive 64 bit Computing napísal:However, once you go over the 4MB limit, Conroe is slower than Athlon 64 at the same clockJournal of Pervasive 64 bit Computing napísal:The conclusion is: clock for clock, Athlon 64 will beat Conroe in real application environments that require a working set of larger than 4MB, or in other words, larger than Conroe's 4MB cache.Journal of Pervasive 64 bit Computing napísal:AMD's Rev F
socket AM2 will be available for system builders on May 15, 2006.
At 65nm, using Stress Memorization Technology co-developed with IBM, AMD will be able to increase clockspeed to 4GHZ. AMD is also working on Z-RAM, a SOI based technology that may increase cache density by 500%.