Asnod napísal:
Ano, pan Michalko sa ozval. Sw expert ktory pouziva v PC sajrajt. Pomalsi os ako Vista neexistuje a ak sa bavime o dostupnom HW na svoju dobu, co bol dalsi fail kedze vtedy mali pc tak 1-2gb ram a procesoroch ktore nezvladali ani ten clock gadget, potom niekto place ze mu pc nejde ako ma ze? Zabudol som ze Nv je najlepsia a nikdy s nou neboli ziadne problemy.
Nebol by som si taky isty ze Michalko pouziva v PC sajrajt, vie o tom viac ako ty takze neryp. Vistu som sice osobne nikde nepouzival, ale neviem co ti vadi na osmicke. Mne to slo tiez uplne v pohode a svizne neohliaduc na to ze vsetky benchmarky tam maju mensie skore.
Asnod napísal:
Jedine co moze vytrhnut BF4 z biedy je mantle, momentalne je to asi vacsi prepadak ako na svoju dobu AC 3 na ktory som sa po vsetkych seriach co dovtedy vysli tesil avsak 3 som uz nedohral. Vie mi niekto vymenovat aspon 3 veci na BF4 preco sa tu hru oplati vobec stiahnut?

jedine + co mi pride bolo rozbehanie tych vytahov, ze sa hra neodohrava len v 1 rovine ale chcelo by to ovela viac, popripade mozno ten vacsi dmg bulletov ze tam nebehaju immortal typkovia, niekedy staci jedna dve rany, clovek si musi davat viac pozo
Preco by malo nieco BF4 vytrhavat z biedy ked v ziadnej nieje ? Vsetci dobre vieme ze issue high cpu usage ma DICE ako prioritu a coskore vyda patch, ked nie v bete tak vo full to bude urcite v norme a potom zmyzne aj stuttering. Preco si hru stiahnut ? Je to najlepsia MP FPS hra aku poznam, taku zabavu a destrukciu na bojisku ti ziadna FPS hra neponukne. To co si zapotil s tou rovinou ?

Chces povedat ze BF3 sa hralo v 1 rovine ? Ved v BF3 si mohol liest do barjakych budov po schodoch az hore, s tym rozdielom ze si nemal vytah. Vidim to tak ze si ziadny diel z BF serie v zivote nehral, teraz si stiahol BF4 a robis zo seba kritika. Prepadak to nieje ani z HW stranky az na ten stuttering. Staci nahodit win 8 a mat obstojnu zostavu a zahras si to krasne plynulo. To ze ti to bude dalej blbnut je chyba tvojho zeleza takze akekolvek narazky na hru v tomto smere su nemiestne. Pochop ze BF je hra ktora vzdy svojim prichodom prinesie jedno z najkrajsich vizualnych prevedeni a bezkonkurencnou destrukciou, vid. ked vyslo BC2, BF3 ... BF4. Tak snad necakas ze to rozbehne kazdy typek s nejakym srotom a potom budu vsade vyplakavat ze mu to seka a vynu bude zhadzovat na hru ... Smola, ked sa chces hrat musis platit. A nemysli si ze ked pride Mantle ze to zrazu pojde kazdemu kto ma AMD cpu a kartu nejak zazracne lepsie. K tej optimalizacii, staci ked dotycny ma 3570K/FX8XXX, 8GB RAM, GTX660/7870 a vyssie + WIN8 (pokial nevyriesia problem na sedmicke) a hra ide pekne. Akorat co sa ludia stazuju ze nv ma momentalne v bete vacsie fps dropy ako amd. Vies co, koniec koncou ani sa necudujem ze tu pises take bludy ked nevies ako sa meni pohlad vo vrtulniku a ako sa z neho striela

to len potrvrdilo to ze si nikdy ziadne BF nehral a 4ku ides krivo obvinovat.