Hmmm, tu som ešte asi nič nepísal, ale tak na toto Vás musím upozorniť!!
Zďaleka, ale fakt čo najviac z ďaleka obchádzajte film -
War of the Worlds 2: The Next Wave
http://www.youtube.com/watch?v=si3T5vEG ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Otras, des, hrôôôôôôôôza!!! Mal som volný deň, bol som v požičovni a chlapík v nej mi oznámil, že už je pokračovanie filmu Vojna Svetov a vraj je to oficiálne pokračovanie (čo asi na absolútne neštastie je fakt pravda

).. Jednotka bola celkom zaujímavá, tak som vzal aj túto dvojku, a to napriek mojmu počudovaniu, že som o pokračovaní nič nepočul, riskol som to.. Bola to chyba.. Za posledných 8 rokov som si istý, že som zaručene horší film nevidel.. Zaručene!! Samozvaní herci predvádzali niečo, čo sa nedá ani opísať, to treba vidieť, vlastne, neriskujte to.. Filmové triky? No boli, pár nafarbených igelitov, pár animácií pripomínajúcich mi renderované animácie zo PSX, pár stále sa opakovaných strihov, proste hrôza, des, niečo neopísatelné.. Každé druhé slovo nadávka a to v spojení s takými hercami vytvorí niečo, po čom chcete ihneď umrieť.. Začal som to pozerať ja, brat, otec.. brat odpadol po desiatich minútach, otec po dvadsiatich, ja som to vydržal pozerať 50 minút, lenže čo to vo mne zanechalo, to teraz práve čítate.. Film má čosi cez hodinu a 25 minút.. klobúk a hlboký rešpekt tomu, kto to dopozerá bez pretočenia.. Keby som si mohol vybrať, že či sa mám znovu pozerať hodinu aj pol na túto maxi k.k.t.nu, či na toho "chladného" (tuším) Mária z rýchlej výhry, tak si bez váhania vyberiem Mária!
Opäť zopakujem, to sa nedá opísať, aká je to hrôza a des.. Ak však máte nejaké fekálne latexovo igelitové úchylky, prípadne, nemáte pričom zaspať, tento film Vám urobí službu..