Zacnem filmom : NOcNy LET (Red Eye) ktory sa prave (nov. 2005) premieta v nasich kinach. Je to tuctovy thriler ktory je stratou casu aj v televizii nieto este zan zaplatit pri navsteve kina.
No je pravda ze doma to neni ako v kine no dobre nogabriel napísal:Viac subjektivnosti uz do toho nedavaj lebo ti zmenim rank na nieco nepekne...
Ide tu skor o to ze doma musis mat jednak dobru izbu, nebyvat v byte ale v dome a mat dobre "zelezo" aby si si to vychutnal ako v multikine.
to je uplne odveci co vravisr1z1ko napísal:Kolko ludi, tolko chuti.
Takze co sa nepaci mne, sa moze pacit tebe...
Ak sa tu bavime o kinach, tak vo vseobecnosti do kin nechodia prepadaky...Napr. palace cinemas sa riadi zahranicnymi trzbami ale ak sa jedna o nejaku bombu, napr. spiderman 3 a je celosvetova premiera, tak nema vyznam cakat ci bude mat uspech v zahranici...
Ako tu uz bolo spomenute tak sam do kina nieje bohvie co...najlepsie priatelka alebo kamosi...
A nechapem niektorych ktory si stahuju fimy v prisernej kvalite, ktora sa rovna videu z MB SE K700i a chvalia sa ze to videli skorej ako to bolo u nas v kinach, ak vam ide oba o to co najskor to videt tak je to dost ubohe...ak viem o nejakom filme ze je dobry, tak si kludne pockam na DVD s CZ a EN stopou...
A filmy na PC moc nepozeram...radsej v obyvacke na oblubenom gauci s chladnym napojom v ruke s prijemnou spolocnostou a s priestorovym zvukom.
akoze pozerat film nahrany z kina kamerou je ULTRA FEKAL, preotze v tme vidis hovno a nie filmovu scenu a stale to blika a samozrejme je to nelegalne a ked si pozicas DVD za 35 SKK tak si to mozes pozret s 5.1 zvukom a proste pohoda a parky. Takze kvalita nie je nikdy proste jedno.DiwaSwina napísal:ja sa zastavim len pri tej kvalite
hm on ked ide do pozicovne a vidi tam novinku tak sa iba pousmeje lebo film videl uz pred pol rokomzwARO napísal:akoze pozerat film nahrany z kina kamerou je ULTRA FEKAL, preotze v tme vidis hovno a nie filmovu scenu a stale to blika a samozrejme je to nelegalne a ked si pozicas DVD za 35 SKK tak si to mozes pozret s 5.1 zvukom a proste pohoda a parky. Takze kvalita nie je nikdy proste jedno.DiwaSwina napísal:ja sa zastavim len pri tej kvalite![]()
ja nechapem naco to vobec nejaky hnup nataca...bavi ho to,ked to aj tak stoji za hovno? :idea: