Intel Next Generation : Conroe, Yonah & Merom
tazko povedat ci ano, ale aspon to tak vyzera ...
- cim Dalej , tym viac vidim jeden zamer :
Intel daruje par ludom na Zemi Engeneering Sampple z Conroa .
Samozrejme si ich mozu nechat , ale musia urobit doru reklamu.
A ta sa ako robi ?? - no predsa dobrymi vysledkami, a najlpesie ocividne dosahuje v SuperPi , 3dmarku a podobne ... (vDaka 4MB cache ) Tymto sposobom sa Conroe dostane do podvedomia ludi ...
Je to tvrdy boj v oblasti procesorov a Intel nechce stratit podieli , respektivne prehrat bitku .
A ta sa ako robi ?? - no predsa dobrymi vysledkami, a najlpesie ocividne dosahuje v SuperPi , 3dmarku a podobne ... (vDaka 4MB cache ) Tymto sposobom sa Conroe dostane do podvedomia ludi ...
Je to tvrdy boj v oblasti procesorov a Intel nechce stratit podieli , respektivne prehrat bitku .
s pozdravom, crux.
- Petoooo
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Apr, 2005, 20:00
mozno ze conroe neni taky ako sa zdal ale jeho vydanie ma 1 dobru spravu:Amd mohlo urobit nove procesory ktore su stale lepsie a lepsiecrux2005 napísal:tazko povedat ci ano, ale aspon to tak vyzera ...
btw. da sa to pochopit tak ze architektura je nic moc slabsia ako u athlonov a le vysledky robi ta cache vsak? 8)
Cedar Mill in progress, for short period of time
- Jefry
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 16. Nov, 2005, 20:00
ludia na conroe budete potrebovat novy board coz je dost suxx ked vela ludi kupilo dosku s I975 a cakalo ze mu tam Conroe pobezi
skoda tych shitnych 2GB modulov "iba258" na Cl 3.0 4 3 8 :dntknw: cakal som brutalitu na sposob Crucial Balistix ktore zvladnu 600mhz na 2Gb modulochcrux2005 napísal:http://www.xtremesystems.org/forums/sho ... hp?t=97593
it looks great ... :8O:
- Athlon FX-57 @ 3.6GHz @ 1.7V ,chladeny kompresorom
vs
Intel Conroe ES @ 2.66Ghz @1.15V ,chladeny vzduchom
vs
Opteron 170 @ 2.66Ghz @ 1.325V ,chladeny vodou
hadajte , kdo vyhral
neskor dodany vysledok ,respektivne porovnanie s Opteron 170 @ 3.10 Ghz
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
k tym doskam, ja by som to dnes este nekupoval tie cpu su viac menej ES , dnes si kupim dosku a zajtra mi tam tem C. proste nepojde, je to dost risk, nebolo by to 1. kratcrux2005 napísal:reagovala na to co jefry povedala
- Intelacii budu musiet menit dosky aby mohli pouzit Conroe a Amd-ckari aj pamat
- inak , uz su na trhu dosky co podporuju Conroe , ale od Albatronu a pod. znaciek :roll:
Spoiler: ukázať
- Petoooo
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Apr, 2005, 20:00
inac co si myslite o tom ze conroe je lepsi len kvloi 4 mb cache??De su vsetci Intelaci ???To by ma zaujimalocrux2005 napísal:reagovala na to co jefry povedala
- Intelacii budu musiet menit dosky aby mohli pouzit Conroe a Amd-ckari aj pamat
- inak , uz su na trhu dosky co podporuju Conroe , ale od Albatronu a pod. znaciek :roll:
Cedar Mill in progress, for short period of time
- Rusty
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Ja niesom ani AMDckar ani Intelak a kupim si jednoducho to co mi doda najvacsi mozny celkovy vykon v roznych aplikaciach a za co najlepsiu cenu. Preto su vsetky vase dohady zatial bezpredmetne a mozme akurat vsetci cakat do septembra-oktobra a uvidime potom, ked sa spravia testy na takych troch-styroch doveryhodnych serveroch.
OC
Co sa mna tyka, pozeram na Conroe ako na spasu ktora snad pride, pretoze dnesna situacia je taka, ze momentalne procaky intelu su naprd, AMD predava uz niekolko rokov v podstate to iste a clovek, ktory sce kupit daco do buducna je takpovediac v patovej situacii. AMD + socket AM2 ako vieme setci prakticky neprinesie ziadny prinos takze dufam, ze to Intelu vide.
Co sa OC Conroa tyka, ja vidim hlavny problem v nizkom nasobici a extremne vysokom FSB. Aby sa taky E6300 co ma nasobic 7 dal pretocit na 2800 potrebuje FSB 400 !!! a to momentalne ziadna doska s chipsetom 975 neda a P965 na tom nebude tiez asi nijak lepsie. Neviete ci tie procaky budu mat odomknuty nasobic smerom hore?
Co sa OC Conroa tyka, ja vidim hlavny problem v nizkom nasobici a extremne vysokom FSB. Aby sa taky E6300 co ma nasobic 7 dal pretocit na 2800 potrebuje FSB 400 !!! a to momentalne ziadna doska s chipsetom 975 neda a P965 na tom nebude tiez asi nijak lepsie. Neviete ci tie procaky budu mat odomknuty nasobic smerom hore?
MB: ASUS P8Z77-M PRO | CPU: Core i7-3770K | Cooler: Noctua NH-U12P SE2 | VGA: ASUS GTX660-DC2O-2GD5 | RAM: 4 x Micron MT8JTF25664AZ-1G4M1 | HDD System: Crucial M4 128 GB (CT128M4SSD1) | HDD 2 & 3: WD Scorpio Black 320 GB SATA Hard Drives (WD3200BEKT) | DVD-RW: Optiarc AD-7250H | PSU: Corsair TX550M | CASE: Fractal Design Define Mini | Monitor: Dell UltraSharp U2212HM
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00