Tak skusim to napisat este raz viac polopate
Ten link na
https://www.overclock.net/ , bol len link na dany thread, kde pozeram ako to maju nastavene,, nie na priamo testy na tej konkretnej 99 strane, takze to neporovnavam
To ze tam maju chalani vymaxovane vsetko je tiez nepodstatne, ja neporovnavam predsa 7000mhz vysledky na vode , s mojim vysledkom na vzduchu
Bios na to nema vplyv, skusal som vsetky biosy dostupne na moju dosku ( aj na Asus doske ) a ziadny rozdiel.
Ten obrazok co som postol si asi videl iba jednym ockom

inak by si sa nepytal ze ci som si vsimol ze tam ma typek 6600mhz, a casovanie x-x-x-52 ,,, kedze v tom obrazku su aj hned vedla toho moje nastavenia a su rovnake

jediny rozdiel je v cache , to som si nevismol ze on ide na 4700mhz a ja len 4000mhz ( ktora podotykam nema tak ci tak ziadny vplyv ) a este casovanie TWR ,, kde on ma 24 a ja 48 ... Ktore tak isto nic nespravi, mam to vsetko odskusane ...
Takze este raz ,,, mozem si z toho threadu vybrat 50x roznych nastaveni od 5200cl28 az po 6666cl36 a sam doma ich nastavit uplne rovnake a 50x bude vysledok rovnaky,,, taky ze budem stracat 10ns,, vzdy a vsade

a najlepsie na tom je ze ta strata je stale rovnaka ,,, neni to ze niekedy 2 -5 -8 -15 ns,, je to proste vzdy cca 10ns
ALE ! tento mytus zborime uz zajtra ,,, obj som 12900K