Trreba si uvedomiť, že RAM a procesor nie sú dôležité faktory Nie je problém v grafike driveroch napr?
ps na intel hd to bez sekania nedáš, nedáš to na žiadnej zdieľanej notebookovej grafike bez sekania, nedá to stabilných 100fps.
Vyskúšaj nastaviť Max performance profil
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
Na nvidia quadro 2000M som si nastavil max performance a tiez to seka ale o trosku menej, je to tou grafikou? lebo cs 11.6 mi siel bez problemov aj na mojom starom 6rocnom kompe a tu na novom nootbuku seka
Caute skusal som si po dlhej dobe naistalovat CS-Source a ani za pana sa pripojit na nejaky non-steam server vypisuje ze : Your version does not match the servers mam patche 1.6,1.7,1.8
mArtinko5MB napísal:Trreba si uvedomiť, že RAM a procesor nie sú dôležité faktory Nie je problém v grafike driveroch napr?
ps na intel hd to bez sekania nedáš, nedáš to na žiadnej zdieľanej notebookovej grafike bez sekania, nedá to stabilných 100fps.
Vyskúšaj nastaviť Max performance profil
tak nakoniec som v biose nastavil grafiku performance na maximum a zvysil tocenie ventilatoru a neseka to ani trosililinku ale aj tak to je cudne kedze minimane poziadavky to ma grafiku 32mb a ja mam 1gb a sekalo to
SUBOSVK napísal:Caute skusal som si po dlhej dobe naistalovat CS-Source a ani za pana sa pripojit na nejaky non-steam server vypisuje ze : Your version does not match the servers mam patche 1.6,1.7,1.8
a co takto si to kupit a nehrat nonsteam ?
PS4 + OPTOMA HD 141X Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
Bude to znieť hlúpo, ale máš na nej čistý senzor? Tiež sa mi to sem tam stane, že mi myška trhá. Ale proste je len na senzore nalepená nejaká smietka.
Potom by som videl problém už len čisto v myške.