Zdravím
Blíži sa vydanie nového kinectu pre PC.
Pôvodne som chcel len kvôli kinectu kupovať xbox čo nieje moc rentabilné keďže máme kinect aj pre pc a výkonnejší HW v pc.
Ale otázka je, sú hry pre kinect aj na windows ? 7/8.1 ?
Alebo je kinect pre windows využiteľný len pre developerov a jedoduché gestá v os ?
Máte s ním niekto skúsenosť ?
Hry na Kinect windows ?
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Hry na Kinect windows ?
Spoiler: ukázať
Re: Hry na Kinect windows ?
Mam XBox 360 kinect doma, aj par hier, tak viem porovnat...
Xbox kinect hry na PC - trochu mi unika zmysel. Pri kinecte je minimalna doporucena vzdialenost cca 1,5m
- TV ma od 32 palcov a viac. Monitor tak 24.
- Hry nebudu vyrazne lepsie vyzerat na fullHD ako na XBox rozliseni, pri kinect vzdialenosti
- Kinect hry su skakacie, hopkacie, tanecne a podobne. U nas sa este nikto nestazoval na looks-like hier.
- KInect hier nie je viac ako 50 (mozno ano, ale nemam to na 100%), pri xboxe jednorazovka do smrti...
- Vsetky kinect hry, ktore sa daju ovladat cez pohyby aj cez ovladac su cez ovladac lepsie zvladnutelne - fakt.
Priklad je Forza Motorsport 4
Xbox kinect hry na PC - trochu mi unika zmysel. Pri kinecte je minimalna doporucena vzdialenost cca 1,5m
- TV ma od 32 palcov a viac. Monitor tak 24.
- Hry nebudu vyrazne lepsie vyzerat na fullHD ako na XBox rozliseni, pri kinect vzdialenosti
- Kinect hry su skakacie, hopkacie, tanecne a podobne. U nas sa este nikto nestazoval na looks-like hier.
- KInect hier nie je viac ako 50 (mozno ano, ale nemam to na 100%), pri xboxe jednorazovka do smrti...
- Vsetky kinect hry, ktore sa daju ovladat cez pohyby aj cez ovladac su cez ovladac lepsie zvladnutelne - fakt.
Priklad je Forza Motorsport 4
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW
D3 battletag: LubikKiller#2504
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Mne sa jedná o použitie kinect ku TV.
Akurát by som rád využil svoj PC HW, no neviem či sú hry pre kinect aj na win.
Akurát by som rád využil svoj PC HW, no neviem či sú hry pre kinect aj na win.
Spoiler: ukázať
Ja si myslim, ze tych originalnych hier na PC vela nebude. Ak bude.
Tu je zoznam z XBOXu: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Kinect_games
A novy kinect dnes tvori nezanedbatelnu cast ceny bundle. To skor kuknut po bazari na xbox s LT3.
Tu je zoznam z XBOXu: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Kinect_games
A novy kinect dnes tvori nezanedbatelnu cast ceny bundle. To skor kuknut po bazari na xbox s LT3.
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW