kamoska si kupila tuto kartu a nedokaze ju spojazdnit. Po zapichnuti USB kabla sa s kartou nic nedeje, nesvieti, OS neda ziadne info o zapojenom HW. Instalacia driverov neuspesna... (teda zbehla, ale nic sa nestalo). Karta nie je viditelna medzi prehravacimi zariadeniami.
Mam sa ist na to zajtra pozriet, tak ci nemate niekto podobne skusenosti? Mna napadlo toto:
1. Nema povolene vyssie napajanie na USB
2. Vadny vyrobok
Je este nieco, co by to mohlo sposobovat? Info o notase nemam (tusim nejaky Asus, OS na 90% Win 7)
Notebook nedetekuje Sound Blaster X-Fi
Notebook nedetekuje Sound Blaster X-Fi
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Notebook nedetekuje Sound Blaster X-Fi
tá karta nepotrebuje žiadne vyššie napájanie , skorej porty nedávajú ani to čo majú...
btw 90% usb ani žiadne vyššie napätie nedokáže dať ako je štandart
skorej by som tipol 2.
takisto treba skúsiť iné pc
inak skúšaš v predných alebo v usb čo idú priamo z dosky?
btw 90% usb ani žiadne vyššie napätie nedokáže dať ako je štandart
skorej by som tipol 2.
takisto treba skúsiť iné pc
inak skúšaš v predných alebo v usb čo idú priamo z dosky?
Spoiler: ukázať
To bolo zatial skusane len na notase co viem a ja som to este v rukach nedrzal. Este len zajtra tam idem, tak sa pripravujem
Skusim to na svojom veteranovy, ktory tahal vsetky moje zvukovky bez problemov... tak som zvedavy.
Inac, nie je mozne v BIOS-e obmezdit napatie USB portov? Mam pocit, ze som raz musel prepnut USB porty na vyssie/standard napatie, aby dokazali roztocit externy disk. Ale neviem povedat, ci som to vazne robil, alebo som len zblbnuty z niecoho...
Skusim to na svojom veteranovy, ktory tahal vsetky moje zvukovky bez problemov... tak som zvedavy.
Inac, nie je mozne v BIOS-e obmezdit napatie USB portov? Mam pocit, ze som raz musel prepnut USB porty na vyssie/standard napatie, aby dokazali roztocit externy disk. Ale neviem povedat, ci som to vazne robil, alebo som len zblbnuty z niecoho...
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Treba to vyskusat v inom PC urcite, /ine porty na booku si asi skusal, nie?/
Ak pojde, tak chyba je v booku - asi HW, ale moznoze aj SW (stalo sa mi uz aj to raz.. ale to bol zasvineny windows)
Nema chybu riesit, kym to nevyskusas inde.
Ak pojde, tak chyba je v booku - asi HW, ale moznoze aj SW (stalo sa mi uz aj to raz.. ale to bol zasvineny windows)
Nema chybu riesit, kym to nevyskusas inde.
Spoiler: ukázať
tak, dnes som na to kukal... spravca zariadeni kartu nasiel, nepodarilo sa ju nainstalovat... comp je ale tak zasvineny a zavireny, ze by mu najviac prospelo uplne ho preinstalovat , pripadne vyhodit.
Takze ma caka kopec roboty navyse
Takze ma caka kopec roboty navyse