Kód: Vybrať všetko
[b]Kratko o mojich narokoch[/b]
Mal som samsung glaxy y pro duos.
vyhody - 2 sim akrty, skutocne premakana klavesnica* , jednoduchost
nebyhody - extremne spomaleny, android, smejd obrazovka
a potom blackberry Q10, "chutovka"
vyhody - lepsia obrazovka, HW*(ale naco mi je HW ked je SW totalny FAIL?)
nevyhody - skutocne otrasna kalvesnica*(v porovnani s tym y pro duos, cital som ze Q5 ma lepsiu, dam ruku do ohna za to ze ano, aj ked som ju nikdy nevidel),
okrem toho: SW si robi co chce, obrazovka nereaguje vzdy ako ma, a podobne
+ pokazil sa autofocus, blbne tam internet. ale to uz je chyba mojho.
aplikacie ma nezaujimaju, ale nemozem mat takto nespolahlivy mobil, co si robi co chce.
"smartphone doba"... ttsss.... nokia 3310 ma nikdy nedokazala takto nastvat, ba ani sklamat... pritom o co viac ma"smartphone" a to ani nehovorim o prenose kontaktov a sms medzi tymito znackami.
1. pevna/nevysuvacia/nevyklapacia fyzicka qwerty klavesnica (idealne nie spojene tlacitka ako na Q10, ale to len ak by bolo na vyber, co asi nebude)
2. internet
a to je asi tak vsetko
pretoze ak by som tam napisal, ze schopny fotak, tak by to zuzilo okruh na rovnu NULU, 0,00....
cena? netrufam si tipnut, lebo poviem 100, a za 105 bude nejaky, poviem 300 a za 305 bude nejaky.
rozmyslal som aj nad blackberry ale tie starsie s os 7.1 lenze, tam nefunguej internet, resp si treba priplatit.
ale viac ako 250 by som za mobil dat uz nechcel
alternativa je asi uz len nejaka dotykova hracka ala celodotykovy, ale to sa potom mozem rozlucit s pisanim sms/mailov na mobile.
Vdaka.