USB 3 hub
- rudo959
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Júl, 2007, 08:00
USB 3 hub
Zdravím, zháňam USB3 hub aby som mal bližšie po ruke vyvedenie USBčka. Nemusí mať aktívne napájanie nakoľko tam chcem pripájať len USB kľúče, mp3 prehrávač, tablet, foťák a pod. Čierna farba by bola ideálna aby ladil so zvyškom pc a samozrejme čo najnižšia cena:) Ďakujem vopred.
- rudo959
- Používateľ
Re: USB 3 hub
Po dlhšom hľadaní som asi našiel to čo som hľadal: http://www.czc.cz/i-tec-usb-3-0-hub-4-p ... 48/produkt Mám ale pár otázok: Je možné mať na tomto hube naraz pripojených viac USB kľúčov (alebo rôznych iných zariadení) a na každom z nich povedzme niečo kopírovať z HDD? Ak áno rýchlosť bude delená podľa počtu týchto USB kľúčov? Bude tento hub fungovať aj vtedy keď k nemu nepripojím sieťový adaptér? Alebo z druhej strany ak bude pripojený sieťový adaptér nebude vadiť, že tam budem mať pripojené napr. len zariadenia, ktoré vyššie napätie nepotrebujú ako napr. USB kľúče?
- rudo959
- Používateľ
Tak si odpoviem sám. Podľa všetkého sa rýchlosť delí podľa počtu pripojených zariadení a asi nevadí keď bude pripojený adaptér a budem tam mať pripojený napr. len USB kľúč, ktorý vyššie napätie nepotrebuje.
USB3.0 je K*rva fajnová... Hub jedine s napájaním, nad iným ani nešpekuluj a tobôž keď chceš robiť s viacerými USBflashkami naraz. Pár som ich mal, a boli to bez napájania, a na každom dochádzalo k výpadkom pri prenose veľkých súborov, či už to boli USBflasky alebo extHDD...
- rudo959
- Používateľ
Ďakujem:)