USB 3 hub

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
rudo959
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 21. Júl, 2007, 08:00

USB 3 hub

Príspevok od používateľa rudo959 »

Zdravím, zháňam USB3 hub aby som mal bližšie po ruke vyvedenie USBčka. Nemusí mať aktívne napájanie nakoľko tam chcem pripájať len USB kľúče, mp3 prehrávač, tablet, foťák a pod. Čierna farba by bola ideálna aby ladil so zvyškom pc a samozrejme čo najnižšia cena:) Ďakujem vopred.
rudo959
Používateľ
Používateľ

Re: USB 3 hub

Po dlhšom hľadaní som asi našiel to čo som hľadal: http://www.czc.cz/i-tec-usb-3-0-hub-4-p ... 48/produkt Mám ale pár otázok: Je možné mať na tomto hube naraz pripojených viac USB kľúčov (alebo rôznych iných zariadení) a na každom z nich povedzme niečo kopírovať z HDD? Ak áno rýchlosť bude delená podľa počtu týchto USB kľúčov? Bude tento hub fungovať aj vtedy keď k nemu nepripojím sieťový adaptér? Alebo z druhej strany ak bude pripojený sieťový adaptér nebude vadiť, že tam budem mať pripojené napr. len zariadenia, ktoré vyššie napätie nepotrebujú ako napr. USB kľúče?
rudo959
Používateľ
Používateľ

Tak si odpoviem sám. Podľa všetkého sa rýchlosť delí podľa počtu pripojených zariadení a asi nevadí keď bude pripojený adaptér a budem tam mať pripojený napr. len USB kľúč, ktorý vyššie napätie nepotrebuje.
Xeigen
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2012, 12:47

Príspevok od používateľa Xeigen »

USB3.0 je K*rva fajnová... Hub jedine s napájaním, nad iným ani nešpekuluj a tobôž keď chceš robiť s viacerými USBflashkami naraz. Pár som ich mal, a boli to bez napájania, a na každom dochádzalo k výpadkom pri prenose veľkých súborov, či už to boli USBflasky alebo extHDD...
rudo959
Používateľ
Používateľ

Ďakujem:)

Návrat na "Nákupná poradňa"