Zvuk cez DVI-HDMI kábel
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Feb, 2012, 18:19
Zvuk cez DVI-HDMI kábel
stala sa mi taká čudná vec, pozeral som cez slúchadlá video na youtube, zrazu pc na pár sekund zamrzlo a potom šiel zvuk cez repráky v monitore. ok možno nič zvláštne, ale mám to prepojené obyčajným DVI-HDMI káblom ktorý bol pri grafike. doteraz som myslel že cez DVI zvuk nejde. nastavil som predvolený výstup na monitor a zvuk tak ide stále. som zmätený
CPU: AMD FX-6300 4GHz MB: Asus M5A99FX PRO GPU: Sapphire Radeon HD 7870 2GB RAM: Kingston 2x4GB 1666MHz DDR3 PSU: Fortron Raider 650 W HDD: Seagate Barracuda 1TB
Re: Zvuk cez DVI-HDMI kábel
Ano, niektore podporuju aj zvuk cez DVI-D (wikipedia). Mas tam spomenute aj niektore graficke karty, ktore maju aj zvuk prenasany cez DVI.
Taky Dreambox 800 HD ma tiez DVI vystup a pritom to je len satelitny prijimac, ktory prenasa aj zvuk cez toto DVI rozhranie. Asi sa chceli vyhnut plateniu licencie za HDMI konektor.
Taky Dreambox 800 HD ma tiez DVI vystup a pritom to je len satelitny prijimac, ktory prenasa aj zvuk cez toto DVI rozhranie. Asi sa chceli vyhnut plateniu licencie za HDMI konektor.
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Feb, 2012, 18:19
Re: Zvuk cez DVI-HDMI kábel
netušil som že to ide. diky
CPU: AMD FX-6300 4GHz MB: Asus M5A99FX PRO GPU: Sapphire Radeon HD 7870 2GB RAM: Kingston 2x4GB 1666MHz DDR3 PSU: Fortron Raider 650 W HDD: Seagate Barracuda 1TB