Ahojte, potrebujem radu s vyberom komponentov do pasivneho PC s velmi obmedzenym rozpoctom. Skrinka zvladne uchladit max TDP 70W. K dispozicii mam G1820 a GT610 ( nebranim sa ani predaju a kupe niecoho ineho ).
Potrebujem teda Cpu,Mb,Ram, pripadne VGA do ceny 120-140euro
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
ja by som sa celerona G1820 nezbavoval ak ho mas doma. Mozno ak by si vedel zohnat spod ruky G3220/3240/3420 tak by som uvazoval o vymene. Ale to vôbec nevidim ako nutnosť. Ak bude sluzit pc ako HTPC, na browsovanie netu, a pod... toto vsetko G1820 obsluzi v pohode. Spolu s ssd to bude svizne, rychle, mile.
bachol by som toho celerona do nejakej mATX 1150 dosky http://www.alza.sk/gigabyte-b85m-d3h-d436674.htm + najlacnejsiu 8GB ram (aj z bazáru). Mozno by som pouvazoval aj nad niecim kvalitnejsim ako Vanguard pre pokoj v dusi ak sa v case nehýbe vzduch.
aka skratena? Tu tam vosla standardna m-ATX doska.
skratena grafika-low profile sa to myslim nazyva. Preco Vanguard, ked toto ma tiez chladene napajacie obvody? Prave vaham, ci dam 75€ do H97 alebo 60€ do B85...
Teoreticky v druhom PC mam G3420,mozem tam dat to, to G1820 si dam tam a tam to casom vymenim..bude to jednoduchsie ako to menit v tej streacome...akurat,postaci mi na hry, BF3, Lolko,... aj ta grafika v procesore? Staci na najslabsich detailoch ale fullhd rozliosenie
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.