Docking station pre Lumiu

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
yNo
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20

Docking station pre Lumiu

Príspevok od používateľa yNo »

Ahojte, zhanam takuto dokovaciu stanicu http://www.ebay.com/itm/Nokia-Lumia-102 ... 3cd74d7004
Nakolko je ale riadne draha, chcel by som nieco neznackove, kam tu lumiu nacpem aj s puzdrom... ( pravdepodobne nieco s polohovatelnym konektorom ako ma tento dock?! )
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Používateľov profilový obrázok
_Mato_
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00

Re: Docking station pre Lumiu

Príspevok od používateľa _Mato_ »

Nemam skusenost s takymito rieseniami, nakolko som uprednostnil komfort bezdrotoveho nabijania. Ku predchadzajucej Lumii 920 som si zakupil DT-910. Je to sice vyssia pociatocna investicia, no za ten komfort sa to podla mna vyplati. Telefony s podporou QI postupne pribudaju, takze nie je problem pouzivat aj s novym telefonom. Napr.ja ju aktualne pouzivam na Lumii 1020 (samozrejme po dokupeni krytu na telefon).
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
yNo
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20

Príspevok od používateľa yNo »

To som tiez pozeral, ale nakolko mam otterbox defender puzdro, tak to neprichadza do uvahy.
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Používateľov profilový obrázok
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48

Príspevok od používateľa icefire »

Dock za necelych 30 Euro je drahy k telefonu za 350 Euro? No neviem, ja by som moc nerozmyslal nad takymto niecim a kupil ho. Nevyzera nekvalitne a bude splnat, co pozadujes.
Spoiler: ukázať

i5-12600K + Noctua NH-D14 + 2x Noctua @ MSI PRO Z690-A DDR4 - WD SN550 1TB @ Win10 PRO + WD RED 3TB - ASUS TUF 3070 OC 8GB + Alienware 3418DW G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM850x (2021) - Fractal Define R2 + 3x Noctua - Logitech G502 + Glorious PC Gaming Race Stealth Extended + Ducky One SF - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox Series X Wireless Controller & Wireless Receiver - Philips 55PUS730412

Návrat na "Nákupná poradňa"