PLAZMA - vypaleny obraz
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
PLAZMA - vypaleny obraz
Vcera mi teda konecne dosla nova plazma - Panasonic TX-P55ST60E. Vsetko je v poriadku, AVSAK na moje nemile prekvapenie je na nej vypaleny obraz, ktory ani po 4h pozerania nezmizol.
V lavom hornom roku je vidiet "HDMI1", teda info, ktore vidno iba pri prepinani vstupov. Toto ani nechapem ako je mozne, ze sa vypalilo.
A taktiez v hornej casti je nejaky zle citalelny napis. Spodne 2/3 obrazovky su bez problemov.
Pytam sa znalych, da sa stym nieco robit?
Som myslel, ze tieto nove modely uz tak silno netrpia tymto neduhom. Dnes rano som spustil funkciu "cistiaci pruh", tak uvidime ako to bude vyzerat po par hodinach. Osobne vsak tomu velku sancu nedavam .
V lavom hornom roku je vidiet "HDMI1", teda info, ktore vidno iba pri prepinani vstupov. Toto ani nechapem ako je mozne, ze sa vypalilo.
A taktiez v hornej casti je nejaky zle citalelny napis. Spodne 2/3 obrazovky su bez problemov.
Pytam sa znalych, da sa stym nieco robit?
Som myslel, ze tieto nove modely uz tak silno netrpia tymto neduhom. Dnes rano som spustil funkciu "cistiaci pruh", tak uvidime ako to bude vyzerat po par hodinach. Osobne vsak tomu velku sancu nedavam .
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Re: PLAZMA - vypaleny obraz
pravdepodobne si chytil nejaký vystavený model na ktorý niekto dlho na predajni sral ... skús ešte ten čistiaci pruh, to občas pomôže, no ak sa jedná o dlhodobé vypalovanie konkrétnych bodov, tak tomu možno nebude pomoci...
Spoiler: ukázať
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Ak je možnosť, tak by som ho vrátil.
Kamarát kúpil rok jazdenú plazmu a v ľavom hornom rohu má vypálené logo markízy
Kamarát kúpil rok jazdenú plazmu a v ľavom hornom rohu má vypálené logo markízy
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ja by som to automaticky vratil.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- trojan4x4
- Používateľ
Dle mého názoru soudruzi, není o čem... Dúfam, že ti na to dali aspoň zľavu. Ale predpokladám, že si to s prepáčením posral, lebo vystavený model si treba vždy nechať predviezť, a to sa týka všetkého sortimentu...
Treba to riešiť hneď...
Treba to riešiť hneď...
vystavnu plazmu nikdy.. lebo ne nej ostavaju duchovia.
normalne maju plazmy nejaky setriaci mod ktory napr. vypne tv ked detekuje staticky obraz nejaky dlhy cas -> je mozne ze v predajni ho mali vypnuty a stalo sa ti toto po x hodinach (mozno dnoch) rovnakeho obrazu . urcite vratit.
- trojan4x4
- Používateľ
BuBu
btw. mám doma plazmu už asi 3tí rok a zatiaľ ( klop klop ) nebadám na tom žiadnych duchov... tak si nechcem predstaviť ako dlho, respektíve čo na nej bolo púšťané. Najviac plazmy trpia vtedy ak sú napojené na PCčko...
btw. mám doma plazmu už asi 3tí rok a zatiaľ ( klop klop ) nebadám na tom žiadnych duchov... tak si nechcem predstaviť ako dlho, respektíve čo na nej bolo púšťané. Najviac plazmy trpia vtedy ak sú napojené na PCčko...
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
cistiaci pruh skus pustit na par hodin s normal modom, vypeckovanym kontrastom a panel luminance-high
ak nie tak vratit
ak nie tak vratit
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Cistiaci pruh pusteny, len teda nie s tymi dodatocnymi vecami, co si tu andrej pisal.
Uvidim po prichode domov. Samozrejme to riesim uz s predajcom.
V predajni som vypaleny obraz nejako neriesil, kedze ako som uz pisal, nove generacie by permanentnym vypalenim trpiet nemali.
Uvidim po prichode domov. Samozrejme to riesim uz s predajcom.
V predajni som vypaleny obraz nejako neriesil, kedze ako som uz pisal, nove generacie by permanentnym vypalenim trpiet nemali.
- Visa
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 09. Jún, 2014, 11:15
urcite vratit...ani by som neriesil dake cistiace rezimy
PC: CPU:i5-2400MB:Gigabyte GA-B75M-D3HRAM:Adata Gamming Series & XPG 12GB (2x2+2x4GB) 1333MHz DDR3GPU:GTX 650 Ti Boost 2GB GDDR5HDDs:OCZ Vertex 4 120GB, Kingston SSD 120GBODD:Samsung DVD-RW LSPSU:OCZ ModXStream-PRO 500WCase:Fractal Design Define MiniKeyboard:Roccat ARVOMice:Logitech RX1500 & Razer AbyssusMonitor:Asus VH242Repro:RedStar RS-205NB:noneMT:iPhone 4S 8GB black
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
samozrejme, ked to dva roky predtym svietilo rovnako
vies ono sa to nezda, ale takych dobrych 12 hodin v predajni denne za pol roka natoci tolko co ty a ja za sest rokov dohromady. A to nehovorim ze niektore telky v niektorych prevadzkach idu 24 hodin nonstop lebo to chlapci proste nevypinaju.
vies ono sa to nezda, ale takych dobrych 12 hodin v predajni denne za pol roka natoci tolko co ty a ja za sest rokov dohromady. A to nehovorim ze niektore telky v niektorych prevadzkach idu 24 hodin nonstop lebo to chlapci proste nevypinaju.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.