Zdravím.
Hľadám už nejakú dobu fon ktorí by niečo aj vydržal - po batériovej (kapacitnej) stránke. Práve preto som si kúpil Evolveo Gladiator RG300, ktorí toho vydržal (snáď ešte aj vydrží) sakra veľa (3 mesiace bez nabíjačky pri každodennom používaní) aj po stránke odolnosti (okrem display-u).
Hľadám momentálne niečo štýlové čo by mi vydržalo aspoň 7 dní bežnej práce - občas zavolať, SMS, pozrieť čas, budík, atp. ...
Veľmi rád by som mal vo fone GPS-ko.
Dnes som narazil na tento fon Krüger & Matz Drive
Ak som si správne domyslel malo by sa jednať o poľského výrobcu, hoc je tam uvedená aj značka Emgeton ktorá by mala byť česká. Mám však pochybnosti o tom výrobku. Napríklad je otázne či sa na alze predáva práve len predchodca súčasnej verzie DRIVE 2
Každopádne je štýlový, má veľkú kapacitu batérie a má aj GPS ...
Čo si o tom myslíte ?
//zmeneny nazov temy a presunute do nakupnej poradne - newmi
Mobil s dlhou výdržou
Mobil s dlhou výdržou
Život je nekonečný rad príležitostí k učeniu a odkrývaniu jeho tajomstiev. Ani smrť nemôže tomu zabrániť, pretože so samotným životom tvorí jednotu.
Re: Krüger & Matz
Co je na nom stylove? Obycajny cierny Android fon akych su mraky. Priemerne parametre a ze ti to vydrzi 7 dni? Mozno ked nebudes mat zapnute data.
myPC CPU:AMD Ryzen 7 5700X3D, MB:Gigabyte B550M K, RAM:32GB G.SKILL DDR4 3200 MHz CL16, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Tak oproti tomu čo mám teraz je to hodne štýlové ! 
Internet v mobile nepoužívam ... Tento fon ma zaujal aj sumou. V tej cene neviem či dostanem niečo podobné.
Nemám problém riešiť aj bazár, len neviem na aký fon sa zamerať pri hľadaní.

Internet v mobile nepoužívam ... Tento fon ma zaujal aj sumou. V tej cene neviem či dostanem niečo podobné.
Nemám problém riešiť aj bazár, len neviem na aký fon sa zamerať pri hľadaní.

Život je nekonečný rad príležitostí k učeniu a odkrývaniu jeho tajomstiev. Ani smrť nemôže tomu zabrániť, pretože so samotným životom tvorí jednotu.
Ked nepotrebujes Android a nie si narocny, tak mne moja Lumia 520 vydrzi bez zapnuteho netu 5-8dni. A pouzivam to presne ako pises: obcas volat, sms, budik, sem tam aj wifi a youtube
A vyzera fakt stylovo, mam bielu verziu
A ides to kupovat? Lebo potom tato tema patri do nakupnej poradne.

A ides to kupovat? Lebo potom tato tema patri do nakupnej poradne.
myPC CPU:AMD Ryzen 7 5700X3D, MB:Gigabyte B550M K, RAM:32GB G.SKILL DDR4 3200 MHz CL16, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Android vyslovene nevyžadujem ale na ten OS Windows Mobile som počul len samé negatíva doposiaľ.
Čo sa týka Nokie tak viem že skončila na trhu už + fakt že bola / je ? ... best v klasických fonoch ale v dotykovkách je na tom biedne.
Každopádne tá Lumia vyzerá dosť fresh čo je príjemné.
Kupovať budem ale najprv sa musím dopátrať čomu sa vyhnúť a po čom sa pozrieť.
Čo sa týka Nokie tak viem že skončila na trhu už + fakt že bola / je ? ... best v klasických fonoch ale v dotykovkách je na tom biedne.
Každopádne tá Lumia vyzerá dosť fresh čo je príjemné.
Kupovať budem ale najprv sa musím dopátrať čomu sa vyhnúť a po čom sa pozrieť.

Neviem kde si pocul take hluposti a hlavne ak chces telefon na telefonovanie sms a net a nepotrebujes vsakovake zbytocne appky, Win a Nokia je good. 

- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
V tej sume jedine L520, low end android by ta pripravil o nervy, viem o čom hovorím ver mi...
neviem odkiaľ si počul negatívna na WP, ale ako užívatel aj WP aj Androidu ti môžem povedať že WP omnoho lepší hlavne čo sa týka stability systému, ostatné veci sú povedal by som vyrovnané, ale tie freezy na Androide sú na zaplakanie...
Nokia bola na tom biedne, hlavne kvôli Symbianom ale Lumie ju zase rozhýbali a ak by som kupoval nový fón tak jedine Nokia (môj WP je HTC 8x kde mám 8.1 a som 1000x spokojnejší ako z androidom, a keď pomyslím na to že Nokie majú ešte viac featuriek ako ostatné WP tak nie je o čom, priateľka presedlala pred nedánom z tamtungu na L925 a je to topka)
neviem odkiaľ si počul negatívna na WP, ale ako užívatel aj WP aj Androidu ti môžem povedať že WP omnoho lepší hlavne čo sa týka stability systému, ostatné veci sú povedal by som vyrovnané, ale tie freezy na Androide sú na zaplakanie...
Nokia bola na tom biedne, hlavne kvôli Symbianom ale Lumie ju zase rozhýbali a ak by som kupoval nový fón tak jedine Nokia (môj WP je HTC 8x kde mám 8.1 a som 1000x spokojnejší ako z androidom, a keď pomyslím na to že Nokie majú ešte viac featuriek ako ostatné WP tak nie je o čom, priateľka presedlala pred nedánom z tamtungu na L925 a je to topka)
OK.
Dobre teda budem uvažovať aj nad Nokiou.
K tej cene ... dám aj viac len nech to vydrží aspoň týždeň s nie extrémne zaťažujúcim používaním !
V pohode keby bol aj nejaký klasický tlačidlový fon ale s GPS a výdržou - nehľadám výslovne len dotykáče. Starý Samsung Star než som ho utopil vydržal 22 dní !
Strašne zničujúce je pre mňa keď vidím ako tie fony odpadávajú po ani nie celom dni.
Špekulujem teraz nad možnosťami extended batérií.
Dobre teda budem uvažovať aj nad Nokiou.
K tej cene ... dám aj viac len nech to vydrží aspoň týždeň s nie extrémne zaťažujúcim používaním !
V pohode keby bol aj nejaký klasický tlačidlový fon ale s GPS a výdržou - nehľadám výslovne len dotykáče. Starý Samsung Star než som ho utopil vydržal 22 dní !

Strašne zničujúce je pre mňa keď vidím ako tie fony odpadávajú po ani nie celom dni.
Špekulujem teraz nad možnosťami extended batérií.