Internet v Talánsku na dovolenke

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16

Internet v Talánsku na dovolenke

Príspevok od používateľa mp3turbo »

chuapi, viete volakto poradit nejaky neprilis drahy internet na dva tyzdne uprostred jula v Itálii ? Hodilo by sa nieco cez mobil, nejedna sa mi o mnozstvo dat (200MB denne zrejme bude v pohode) ANI O RYCHLOST, skor o cenu : nerad by som zaplatil viac ako 50eur na mesiac, respektive tie dva tyzdne co tam budem. Klasicke business pouzitie, emaily, remote management, semtam nejake dokumenty vo worde, visiu.

Uprednostnim mnozstvo dat pred rychlostou. Keby tam napriklad bol nejaky cirkus v style co mala nasa o2 data neobmedzene ktoru dodnes mam, bolo by to super = bezi to sice len Edge teda okolo 25kB/s az 30kB/s co je 200 az 240kbit/s pre tie slabsie povahy v matematike a pocitacoch, ale mam tam neobmedzene data a mozem to mat zapnute 24 hodin denne nonstop za 6 eur mesacne a nikdy viac a nikdy mi tu rychlost neznizia na nepouzitelnych 64kbit/s (cize 8kB/s) ako sa deje pri dnesnych ponukach operatorov s "predplatenymi datami 700MB, 1000MB a 2000MB" a tieto srandicky.

Co sa tyka rychlosti, hocico v style 512kbit/s je prezitelnych pre moje ucely na tu dobu. Je mi jedno ci to bude nejaky ich domaci Wodafone alebo Arabian Telecom. Nemam ziadnu moznost internetu priamo v tej ubikácii kde budem (nie je to klasicky hotel, je to taka apartmanova budova bez obsluhy, bez vratnice atd, proste 4 poschodia, 3 byty na poschodi a cele megaparada) akurat ze najblizsi internet je asi 150 metrov na beachi v restauraciach pripadne 200m na druhu stranu vo velkom hoteli, avsak samozrejme nedociahne ku mne kde budem (ani na balkone vonku) a sa mi nechce sediet dve-tri hodiny po veceroch mimo rodiny.

Eventualne keby sa nejaky blazon z vas chcel podelit - predpokladam ze najmensi balik co sa tam bude dat zakupit je na mesiac a ako pisem potrebujem dva tyzdne uprostred jula - tak ma vyhmatajte sukromnou spravou. Myslim ze inu moznost ako takyto internet nemam, ziadne radio, mikrovlnka, pevna linka, telefon, kablovka, nic.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.

Návrat na "Nákupná poradňa"