caka sa na vyplatu akurat

a vyzera to tak ze to bude ten g53jr i7+gtx760m . Akurat skoda ze tam neni miesto na msata .
755m ko na full HD , to by neslo velmi . A tu verziu y510p s sli som skrtol lebo beriem ako povinnost mu to nejako vyriesit tak aby tam mal moznost doplnit nejake SSD . A nejaky experti v lenove vymisleli ze do verzie s hybridnym diskom nenapajkovali m2sata slot vobec . a do verzie s 30gb cache ssd ho sice namontovali , ale nejaku tazko nedostupnu kratsiu 4cm m2sata nie tie 8cm co su unas dostupne .
No a proste SLI tam neni optika ,, cize nebude mat kam dat SSD ( nechce mat externy disk na data )
dexterav napísal:ale zase 760M a 850M majú výkon niekde úplne inde
btw 760M je sem tam lepšia sem tam horšia ako 850M
relatívne veľké + pre 850M kedže sa bavíme o mobilných gpu je jej nízka spotreba
l
tie vykony 760/850m je mi jasne ze budu dost blizko , skor ma zaujimalo i5 dvojjardro vs i7 stvorjadro . Pri desktopoch i5/i7 na gaming i5 uplne postaci ale tam je 4vs4 cores , tak ako pri tych notebookovych cpu ?
Asnod napísal:Za seba mozem povedat Asus ma to chladenie tip top, na gtx660m po oc na max 1085mhz/6200 to ma max gpu temp krasnych 71C a je to krasne tiche.

Tie grafiky nemaju vykon na FHD. Bud bude hrat medium alebo nech si vezme 15" s nizsim rozlisenim.
si myslel gtx760m ? alebo pises o nejakej skorsej verzii s 660m ? . Pise sa rok 2014 , full HD a SSD treba proste

.