Zdravím,
už začínam byť po celodennom pátraní skutočne zúfalý.
Mám Windows 7 64-bit, ovládače nainštalované zo stránky výrobcu verzia 1.17.
Skúšal som niekoľkokrát preinštalovať ovládače cez správcu zariadení, rôzne nastavenia v systéme, ASIO výstup z foobaru a stále mám na digitálnom výstupe zvukovky ticho.
Skúšal som ju pripojiť na 2 rôzne DAC-y 2 rôznymi káblami (aj koaxiál aj toslink) a stále ticho. Matrix DAC mi ale rozpozná 44.1kHz výstupný signál, ale v slúchadlách mám ticho.
V zmiešavači mi ale hlasitosť "behá", takisto v ovládačoch od ESI. Aj vo foobare (kde mám nastavený ASIO 2.0 výstup) viem spustiť skladbu a hrá. Ale stále ticho.
Interná Realtek hrá normálne (doska je ASUS P5Q Pro, možno mi chýba niečo od ASUSu? Nešlo mi totiž CD s ovládačmi, tak som iba zo stránky ASUSu nainštaloval pár vecí a možno som niečo podstatné vynechal, neviem).
Čo s tým? Je to čistá inštalácia Windowsu, v PC pribudlo SSD Crucial MX100 256GB.
Tak mi napáda skúsiť nabootovať z pôvodného disku aby sa vylúčila HW chyba?
Ďakujem za každú radu.
ESI Juli@ nejde zvuk
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: ESI Juli@ nejde zvuk
A analog ide? Mozno hlupost, ale prepol si na dobry vystup? Julina to mala tak divne - tusim ten 3. bol digi. Pripadne, ci si nahodou neprepol v ovladacoch clock na EXT.
Clock je INT.
No to znie ale celkom k veci s tým výstupom, že to asi ide do analogu, ja tam mám tuším výstup 4 teraz. Ako to prepnem?
//tak bolo to o tom, že všetko šlo do kanálov 1,2, už je to v poriadku + bolo treba namapovať ASIO vo foobare
Ďakujem za pripomenutie, vyriešené.
No to znie ale celkom k veci s tým výstupom, že to asi ide do analogu, ja tam mám tuším výstup 4 teraz. Ako to prepnem?
//tak bolo to o tom, že všetko šlo do kanálov 1,2, už je to v poriadku + bolo treba namapovať ASIO vo foobare
Ďakujem za pripomenutie, vyriešené.
Ja som už na to úplne zabudol keďže posledne som ju inštaloval nejaké 4 roky dozadu.
Hovoriš že ked spustis hudbu tak ti to v sluchadlach hra ale potichu ??
BUĎ
1. Poškodené sluchadla
2. Poškodeny port na slúchadlá
3. Problem s Windowsom
4. Poškodená zvuková karta
- mozes si skusit stiahnut ine ovladace na zvuk
alebo skus este aktulizovat ovladace - http://support.microsoft.com/kb/166774/sk
Máš reproduktory ?? - Ide ti zvuk bez sluchadiel normalne ??
Viac uz ti neporadim
BUĎ
1. Poškodené sluchadla
2. Poškodeny port na slúchadlá
3. Problem s Windowsom
4. Poškodená zvuková karta
- mozes si skusit stiahnut ine ovladace na zvuk
alebo skus este aktulizovat ovladace - http://support.microsoft.com/kb/166774/sk
Máš reproduktory ?? - Ide ti zvuk bez sluchadiel normalne ??
Viac uz ti neporadim
Ono sa to dávno vyriešilo, ale ďakujem za snahu.