Poškodený HDD

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...
Používateľov profilový obrázok
passsco
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 19. Nov, 2010, 01:21

Poškodený HDD

Príspevok od používateľa passsco »

Dobrý deň

Chcel by som vás poprosiť o radu .. Pri výpadku prúdu mi začal blbnúť HDD.. zo začiatku sa to prejavovalo pomalou rýchlosťou ale behom chvíle som mal problém sa vôbec napojiť na HDD. Nahravanie dát funguje radovo do 1000 bit/sec. Ked som spravil diagnostiku cez win a ak si dobre spomínam napísalo problém(poškodené dáta) s nejakým "ovládaním" HDD resp. som sa dočítal že to je nejaká časť údajov, ktorá ako keby riadi HDD. Bol k tomu aj návod ako to opraviť ale vtedy som nejak na to nemal čas a teraz sa k tomu nemôžem dopátrať.

Skúšam Regeneraciu cez boot ale trvalo by to dobrých 5 rokov, vypisuje pri všetkých sektoroch, že sú poškodené. Vedeli by ste mi poradiť niečo v tomto smere, alebo máte niekto skúsenosti s vycucnutím údajov z takého HDD?

Dakujem
Používateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20

Re: Poškodený HDD

Príspevok od používateľa Pein »

To uz neopravis, akonahle ma disk vadne sektory mozes ho vyhodit. (teda ak niesu 2-5... co v tvojom pripade nie, kedze mas zajavne pol disku v cudu... stalo sa mi to podobne a nic sa s tym robit neda bohužial)

Návrat na "Pevné disky, SSD, M.2, úložný priestor a mechaniky"