Takze povodny pc 1,5GB RAM DDR1, Celederon D na 2.26GHz ( uz bohuzial nejde 3.4GHz, ale to je jedno ) uz na internet nasim nestaci.
Problem je, ze dany pc vobec nezvlada nacitavat internetove stranky. Mozilla pri kazdom nacitani ide na 100% a kedze je to jedno jadro, tak ten pc nezvlada nic. Nie je mu uz co vycitat tomuto deduskovi.
Kedze to uz nasim zacalo vadit, tak je cas na upgrade. Kedze potrebujem mat stym co najmenej starosti, tak uz nejdem tweakovat stare xp na tomto zeleze aby to bolo pouzitelne, ak vobec nieco take sa da.
Poziadavka je nech to staci na sucasny internet a nech je to za minimum penazi. Normalne som rozmyslal, ze kupim bazarove desktop ho nieco ako dc7900 do tych 150EUR, ale predpokladam, ze viem do tych EUR nasukat nieco lepsie a novsie co vydrzi dalsich 5-10 rokov

Co zostane zo stareho pc je monitor, mys, klavesnica, zdroj 400W fortron a skrinka. Takze by to chcelo iba vnutornosti.
Kedze doteraz tam bol 40GB hdd, takze ani vela miesta netreba, cize nejake SSD by bolo super.
Tiez to nemusi byt vsetko nove, niektore veci mozu byt aj z bazaru alebo vsetky len mi napiste co mam zhanat. Naprikald take SSD nemusi byt vobec sata3 a staci sata2, aj tak na tom nikdy nebudu presuvat velke subory aby videli rozdiel. 120GB staci s prehladom.
Preco SSD do takehoto pc ? Pretoze sa to bude pekne rychlo zapinat a vypinat a stranky budu lietat

Kedze ja nemam vobec cas sa tymto zaberat a tiez nemam vobec prehlad co staci a nie, tak sa obraciam na vas

Dakujem vopred za Vase rady a cas