No u nas bolo zaujimave, ze na tej pixme ip3000 nikdy nezaschol toner aj ked sa na nej dost dlhu dobu netlacilo cez dva-tri tyzdne By ma zaujimalo kolko je ta doba, kedy zaschne toner ? Ale problem bol zase tonery, neboli najlacnejsie a nezdalo sa mi, ze by sme toho aj vela ich napln vytlacili. Bohuzial presne cisla nemam.
Ono foto sa vobec neoplati tlacit doma, takze tato funkcia vobec nie je potrebna.
Tiez som pozeral farebne laserovky a myslel som si, ze okolo 200EUR sa bude dat najst nieco z lan alebo wifi a nech to ma skener, ale to este snivam

Hlavne by sa to malo dat kupit v BB, kedze reklamovat tlaciaren cez kuriera alebo postu, to fakt nie
Tiez neviem, ci laserovka je taka lacna na toner ako atramentova tlaciaren. Nornalne mam pocit, ze sa ani tych 200EUR za to neoplati davat, ale laka ma moznost mat kopirku doma, co by sa zislo hlavne, ked nasi potrebuju koprirovat obcas. Mame sice doma skener, ale funkcia skenovania a poslania hned do tlaciarne bola nic moc v konecnom dosledku, kedze tam bezal nejaky divny soft k tomu skeneru.
Mozno nakoniec by asi stacilo mat usb rozhranie, predsa len viac pc sa nepripaja doma aby sa tlacilo, ale do buducna by bolo super mat aspon lan ak je wifi.
Cize nakoniec to vyzera aj tak, ze sa musi ist do atrametovky pokial chce clovek multifunkciu s duplexom alebo este priplatit na laserovku. Oplati sa naozaj potom dat tie peniaze do laserovky, nech zase tonery tam nie su nejako drahe a oplati sa to ?
dik