Zvukové riešenie pc do 150€
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 22. Jún, 2013, 11:08
Zvukové riešenie pc do 150€
Čaute mám na vás otázku vedeli by ste mi poradiť sústavu k pc do 150€. Teraz idem na integrovanej zvukovke a logitech x-230 a asi by to chcelo niečo lepšie. V tých veciach moc nechodím tak chcem vedieť či by sa do tých 150€ dalo niečo vykúzliť ? Nejde mi ani moc o hlasitosť či basy aby to vybíjalo okná ale skôr o čistotu zvukového prejavu 

Spoiler: ukázať
- materik
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 10. Apr, 2008, 14:00
Re: Zvukové riešenie pc do 150€
13 evri nad limit (bez dopravy) ale mozno ta zaujme:
Microlab Solo 6C
Creative SOUND BLASTER X-Fi HD
Microlab Solo 6C
Creative SOUND BLASTER X-Fi HD
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Motorola EDGE 50 Pro -> Sennheiser Momentum 4 TWS
Motorola EDGE 50 Pro -> Sennheiser Momentum 4 TWS
-
- Používateľ
Zaujať zaujalo cena ešte v pohode len nižšia by bola lepšia ide mi o to že ja by som potreboval rozloženie asi tak ako mám staré repráky

Reproduktorov môže byť samozrejme viac ale mali by mať podobný tvar ako staré

Reproduktorov môže byť samozrejme viac ale mali by mať podobný tvar ako staré

- flubertn
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Jan, 2008, 14:00
čo tak http://www.alza.sk/logitech-z-623-d1894 ... heureka.sk s THX certifikáciou 
http://www.zive.cz/clanky/thx-nejvyssi- ... fault.aspx
Zvukovo sú skutočne špičkové

http://www.zive.cz/clanky/thx-nejvyssi- ... fault.aspx
Zvukovo sú skutočne špičkové
-
- Používateľ
No tak tie sú pekné ale stačila by im integrovaná zvukovka ?
Nijak spickovo sa mi teda nezdaju, mozno tak na filmy. A od cistoty zvukoveho prejavu je to vzdialene na mile
Onboard staci.

Onboard staci.
.
- flubertn
- Používateľ
noo do zvukoviek sa moc neorientujem tam poprosím o radu niekoho fundovanejšieho. (tu bude tým že nepracujem v PC obchode ale v klasickom elektre od kial v dnešnej dobe už PC komponenty vymizli)
Ale je pravda že sme do nich púštali zvuk z obyčajného MT a stejnak mali výrazne lepši zvuk ako ostatne PC repraky.
EDIT: "stiv" a mal si ich moznost aj pocuvat naraz v porovnaní s inými? My sme ich na predajni skúšali naraz s ostatnými co tam máme a zvukovo boli medzi nimi ako BMW.
Ale je pravda že sme do nich púštali zvuk z obyčajného MT a stejnak mali výrazne lepši zvuk ako ostatne PC repraky.
EDIT: "stiv" a mal si ich moznost aj pocuvat naraz v porovnaní s inými? My sme ich na predajni skúšali naraz s ostatnými co tam máme a zvukovo boli medzi nimi ako BMW.
Medzi cim? GENIUS 9.1 set za 59.99,-€? Ako som uz pisal tieto repro by som na nic ine ako filmy uz viac NEKUPIL.
Ak by si pouzival nieco lepsie a vratil sa k tomuto tak by si zistil ze ten zvuk je uplne iny ako ma byt (zly), a to niesom ziadny narocnejsi posluchac. Som si isty ze nejaky 2.0 set bude hrat urcite lepsie ako toto napr. aj spominany microlab.
Ak by si pouzival nieco lepsie a vratil sa k tomuto tak by si zistil ze ten zvuk je uplne iny ako ma byt (zly), a to niesom ziadny narocnejsi posluchac. Som si isty ze nejaky 2.0 set bude hrat urcite lepsie ako toto napr. aj spominany microlab.
Naposledy upravil/-a stiv v St 16. Júl, 2014, 21:43, upravené celkom 1 krát.
.
- flubertn
- Používateľ
este stale si mi neodpovedal či si ich mal moznost pocut a porovnat naraz s niecim iným alebo ich len hádzes do súdka s inýmy na základe toho ze su to PC repro 2.1 ?
a co chces za 150€ 2.1tky?
Sice tie mikrolab nemaju subac, ale basy budu.
Niekedy male kvalitne nearfield repraciky hraju lepsie ako nejake vacsie nawatovane
THX je fajn akurat na papieri.
Urcite ak chcem nieco kvalitnejsie by som nesiel do 2.1 so subom naladenym na 70-80Hz, a.k.a blacadlo.
Ja som mal tiez X-230, pozical som ich sesternici a radsej si pustim stare tesly (ARS9204 + azs222) a je to lepsie, aj ked s poriadnymi nierfield monitormi to ani nemozem porovnavat. Ale hentie logitech a genihnus sturi do kešenka
Sice tie mikrolab nemaju subac, ale basy budu.
Niekedy male kvalitne nearfield repraciky hraju lepsie ako nejake vacsie nawatovane

THX je fajn akurat na papieri.
Urcite ak chcem nieco kvalitnejsie by som nesiel do 2.1 so subom naladenym na 70-80Hz, a.k.a blacadlo.
Ja som mal tiez X-230, pozical som ich sesternici a radsej si pustim stare tesly (ARS9204 + azs222) a je to lepsie, aj ked s poriadnymi nierfield monitormi to ani nemozem porovnavat. Ale hentie logitech a genihnus sturi do kešenka

- flubertn
- Používateľ
chlapi behnite niekde do predajne a nechajte si ich pustit.
Mikrolab som nepocul tak nebudem vraviet ze hraju lepsie alebo horsie ale tvrdim ze THX ne je iba o papiery,
Mikrolab som nepocul tak nebudem vraviet ze hraju lepsie alebo horsie ale tvrdim ze THX ne je iba o papiery,
nemusim nikam skakat Z-5500 digital som mal na izbe. V radiu maju asi M-audio monitory. Cize ja mam predstavu ako co hra.
A v predajni to musi zniet bohovsky, hlavne ked ma rozlohu niekolko desiatok m^2.
A v predajni to musi zniet bohovsky, hlavne ked ma rozlohu niekolko desiatok m^2.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
flubert sam som presiel z logitechu z 4 na 2.0 esi plus zvukovka. neda sa to porovnat a to som tie logitechy miloval, naozaj to je nieco co si na predajni nevypocujes ked robis v beznom elektre a nemyslim to ofenzivne.
su tu borci co ti to odovodnia aj v cislach to ja ale neviem.
su tu borci co ti to odovodnia aj v cislach to ja ale neviem.
CASE: Xtia X-mini pro, CPU: AMD Ryzen 7600, RAM: 32GB, GPU: AMD Powercolor 9060 XT, 1GB SSD
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 24. Júl, 2008, 17:14
tyzden dozadu som mal v rukach Microlab Solo 9C a 7C, v tej cenovej kategorii k pc co sa cistoty prejavu a vyvazenosti tak lahko nezozenies pokial chces pocuvat hudbu, sam som bol prekvapeny ako hraju
A to momentalne doma trapim Marantz + B&W805, z ktorich som dost rozhickany
Microlab Solo7C New model sa da zohnat cca za 160e
edit> Z-5500 som mal doma asi tyzden, k pc na filmy super ale na hudbu nepouzitelne, ale kazdy z nas ma ine naroky

A to momentalne doma trapim Marantz + B&W805, z ktorich som dost rozhickany
Microlab Solo7C New model sa da zohnat cca za 160e

edit> Z-5500 som mal doma asi tyzden, k pc na filmy super ale na hudbu nepouzitelne, ale kazdy z nas ma ine naroky
Naposledy upravil/-a ujo MateSo v St 16. Júl, 2014, 22:00, upravené celkom 1 krát.
PC> Asus X99-E WS, 5960x@4.7, 32GB/2400, 2xTitanX, Corsair ax1500i
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
top v tejto cene http://www.thomann.de/cz/esi_near05_b_stock_3.htm
potom
http://www.thomann.de/cz/presonus_eris_45_b_stock.htm
http://www.muziker.sk/studio-podium/nah ... ia-Monitor
potom
http://www.thomann.de/cz/presonus_eris_45_b_stock.htm
http://www.muziker.sk/studio-podium/nah ... ia-Monitor
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65