NEW myš
- Pixel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
NEW myš
Zdravim kedze stary dobry sidewinder x5 to ma za sebou a novy sa uz neda kupit uvazujem nad novou mysou. Najviac sa mi pozdavaju Razer Mamba a Razer Ouroboros len neviem pre ktoru sa rozhodnut. Poradte prosim 

CPU core i5 2500K Cooler Noctua NH-UP12 SE2 MB ASUS P8Z68 V-PRO/GEN3 RAM 8GB Kingston HyperX 1600 GPU GAINWARD GTX 1060 Phoenix GS PSU 550W Super Flower Golden King SSD Crucial M550 250GB HDD WD 640GB Case Cooler Master elite 311+
- Pixel
- Používateľ
Re: NEW myš
Racej by som rozmernejsiu mys. Sidewinder nebol ziadny drobcek a uplne mi vyhovoval
CPU core i5 2500K Cooler Noctua NH-UP12 SE2 MB ASUS P8Z68 V-PRO/GEN3 RAM 8GB Kingston HyperX 1600 GPU GAINWARD GTX 1060 Phoenix GS PSU 550W Super Flower Golden King SSD Crucial M550 250GB HDD WD 640GB Case Cooler Master elite 311+
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
ak tu dorazí unfeil, tak len zopakuje, čo ja zopakujem po ňom
je to naozaj skvelý senzor
ako tak pozerám, že sa ti páči tá mamba, tak by som pozrel práve zowie - je to podobný dizajn...ouroboros je skôr ako naos 7000 (štýlom)
a takú zaujímavosť - mal som gamdias zeus na reklamácii, skončila lehota, tak idem zajtra po peniažky a už som objednal www.nay.sk/logitech-gaming-mouse-g600-black/d-324628/ kvalita od logitechu, počet tlačidiel (pričom použiteľnosť kriticky záleží na situácii a druhu využitia) a hlavne...ring button - teda tlačidlo pod prsteníkom - takže takto máš 3 primárne tlačidlá...mám z toho mokro v gatiach
a za dané peniaze...no nekúp to

ja som osobne za mionix naos 7000Výber myši ovplyvňuje veľa faktorov. Odporúčam na začiatok prečítať si článok: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=1 ... 6#p1063206
Zowie EC2 eVo / EC1 eVo (ak chceš väčšiu)
Zowie FK1 !!!
Roccat Kone Pure Military - onedlho na PGS.sk
Mionix Avior 7000 / Naos 7000 (pre pure palm)
Nič iné by som v súčasnosti nebral.
Laser nekupuj.
Bezdrát nekupuj.

ako tak pozerám, že sa ti páči tá mamba, tak by som pozrel práve zowie - je to podobný dizajn...ouroboros je skôr ako naos 7000 (štýlom)
a takú zaujímavosť - mal som gamdias zeus na reklamácii, skončila lehota, tak idem zajtra po peniažky a už som objednal www.nay.sk/logitech-gaming-mouse-g600-black/d-324628/ kvalita od logitechu, počet tlačidiel (pričom použiteľnosť kriticky záleží na situácii a druhu využitia) a hlavne...ring button - teda tlačidlo pod prsteníkom - takže takto máš 3 primárne tlačidlá...mám z toho mokro v gatiach

CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
z vlastnej skusenosti môzem len odporucit steelseries sensei (ale nie ten raw model, ale normalnu striebornu sensei)... mal som zopar razerov, naposledy imerator, ale nejako ma nenadchli, ta sensei je ale ina kava, bratranko ju pouziva uz nieco cez rok a stale je mega spokojny a to hraje na serioznej urovni za neja tim, takze ked ta myska vyrdzi zbesile klikanie na nejakej dote, starcrafte a pod. tak normlanemu cloveku musi vydrzat kopec rokov, teraz je myslim aj v alze v nejakej mensej akcii za nejakych 70e, co neni vôbec zla cena
Az na to ze ma sr4ckovske bocne tlacidla na oboch stranach, a poti sa na nej ruka
Takze u mna dlho nevydrzala
Ja len ze to moze niekomu dost vadit 

Takze u mna dlho nevydrzala

.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
a ako za 80€
ani by ma nenapadlo...za čo tam platíš ?

ani by ma nenapadlo...za čo tam platíš ?

CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
"kovovy povrch", znacka, svietiace logo, prisposobitelny napis na dolnej strane, vyvoj driverov.. a nieco aj za mys 

.
ak opomeniem kvalitu pouzitych materialov a pod. (aj to ze je obojrucna môzu hlavne lavaci ocenit) tak napr. kazdu jednu posvietenu cast si vies nastavit individualne z 16 milionov farieb a to dokonca aj presne podla kodu RGB, nastavenie rozlisenia senzora po 1 DPI od 0 do 6000 DPI s tym, ze tlacidlom sa vies prepinat medzi dvoma zvolenym hodnotami, dalej moznost nahrat az 5 profilov vratane makier atd. priamo do mysi a tym padom, ti netreba ziadny soft priamo v pc a prepinas si tie profily priamo na mysi, scrollovanim v mezi nimi na tom mini LCD zo spodu mysi, napr ak si donesies svoju mys a klavesnicu na lanku, kde su pripravene zostavy a ano aj to logo ktore si tam vies nahrat je fajn, aj opleteny kabel neuzrazi, aj ked to je viac-menej standard
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ak mas moznost, zbehni do ejakeho shopu kde maju tieto mysky a skus si jej drzanie, ci ti vyhovuju bocne tlacitka. Ak hravas je to dost podstatne aby ti vyhovolalo rozlozenie tlacitiek
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
- Pixel
- Používateľ
Bol som to dneska poskusat a ta Mamba mi sedi najlepsie ... Len keby nemala tolko neduhov.. lave tlacitko vraj casto dochadza, nafuknuta bateria tiez neni ziadnou vynimkou a ktomu sa nahradna pomaly neda nikde kupit.
- mysky ako Logitech G600 a Razer Naga nemam moc v oblube moc tlacitok ktore nemam kde vyuzit
- velke nadeje som vkladal do Steelseries sensei fajn dizajn dobre sa drzi len tie tlacitka na druhej strane to mi fakt vadi ...
Teraz uz fakt neviem ktoru ..
- mysky ako Logitech G600 a Razer Naga nemam moc v oblube moc tlacitok ktore nemam kde vyuzit
- velke nadeje som vkladal do Steelseries sensei fajn dizajn dobre sa drzi len tie tlacitka na druhej strane to mi fakt vadi ...
Teraz uz fakt neviem ktoru ..

- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
určite Zowie
Zowie robia práve (dizajnom) v duchu steelseries s tým rozdielom, že sú tam vynikajúce senzory
Zowie robia práve (dizajnom) v duchu steelseries s tým rozdielom, že sú tam vynikajúce senzory
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
nekydajte na steelseries ak ste to nemali v ruke viac ako par dni
kazdy jeden majitel je spokojny majitel (narozdiel od razer).
ja som praveze za pogumovany povrch sensei RAW, lepsie mi sedi a nechybaju mi funkcie.
Ale jasne, ak sa da kupit mys lacnejsia v podobnej kvalite tak preco nie

kazdy jeden majitel je spokojny majitel (narozdiel od razer).
ja som praveze za pogumovany povrch sensei RAW, lepsie mi sedi a nechybaju mi funkcie.
Ale jasne, ak sa da kupit mys lacnejsia v podobnej kvalite tak preco nie

CASE: Xtia X-mini pro, CPU: AMD Ryzen 7600, RAM: 32GB, GPU: AMD Powercolor 9060 XT, 1GB SSD
- Pixel
- Používateľ
Zowie vyzeraju byt fajn hlodavce len k nim neni ziadny soft (co by som este ako tak rozchodil), ale to ze ich drzia asi len dva eshopy o ktorych som poriadne ani nikdy nepocul a riesit cez nich pripadnu reklamaciu .....