Notebook pre znameho,prosim o radu.

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
Mr.Devil
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 13. Apr, 2013, 16:15

Notebook pre znameho,prosim o radu.

Príspevok od používateľa Mr.Devil »

Ahojte,moj znamy ma poprosil nech mu vyberiem nejaky notebook do 500€.Jeho poziadavky su:

- minimalne 15,6"
- aby to utiahlo bez problemov fullHD filmy,videa s youtube,net a pod...
- aby to malo kvalitnejsi displej,vela kresli,hraje sa s fotkami a pod...

Moj favorit je zatial tento : http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-flex- ... 940096.htm

Aj ked mam obavy s kvality LCD,kedze prva generacia FLEXU v tomto dost zaostavala (aspon podla recenzii) a na druhu generaciu som ziaden test nenasiel a tak netusim ci sa nieco zlepsilo oproti jednotke. Casto sleduje filmy a viem ze by sa mu tento rezim "stojanceku" urcite pacil.

Orientujem sa v NB ktore su pre znameho cenovo neprijatelne a tak si necham radsej poradit.Dakujem :good:
Asus ROG STRIX X670E-A , AMD Ryzen 7 9800X3D + ROG STRIX RYUJIN II 360 ARGB , MSI RTX 5090 Gaming TRIO, 32GB DDR5 6000MHz CL36 , MSI MAG 1250W, Fractal R6 , LG OLED42C2 ,
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00

Re: Notebook pre znameho,prosim o radu.

Príspevok od používateľa lacika »

Mr.Devil napísal: - aby to malo kvalitnejsi displej,vela kresli,hraje sa s fotkami a pod...
na toto je snad 1366x768 nepouzitelne.

co tak http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-z50-7 ... 940102.htm ?
o panty sa neboj pri takej cene.. co som si vsimol, tak cim drahsi NB, tym horsie panty :laugh:

pre info musi byt dotykovy?
Mr.Devil
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 13. Apr, 2013, 16:15

Re: Notebook pre znameho,prosim o radu.

Príspevok od používateľa Mr.Devil »

Ahoj,dik za navrh.
No dotykovka nieje nutnost,ale zaujalo ma riesenie toho noteboku,podstate by to vyuzil,myslim to preklapanie a dotyk by bol len plus.Ten co si navrhol sa mi pozdaval ako najlepsia volba este pred tym kym som nenarazil na Flex seriu.Neviem , flex je niecim zaujivy a ta Z50 je len klasicky notebook,aj ked vykon by asi nevyuzil :(

inak to kreslenie a uprava fotiek je len amaterske,nic profesionalne,len zaluba ;)
Asus ROG STRIX X670E-A , AMD Ryzen 7 9800X3D + ROG STRIX RYUJIN II 360 ARGB , MSI RTX 5090 Gaming TRIO, 32GB DDR5 6000MHz CL36 , MSI MAG 1250W, Fractal R6 , LG OLED42C2 ,

Návrat na "Nákupná poradňa"