Podla vyrobcu MSI by si na tej doske mal mat zvukovy cip Realtek ALC 850. Skus stiahnut priamo z tejto stranky www.realtek.com.tw najnovsie ovladace.
Ikonu bezpecne odobrat HW mame asi vsetci
MSI K8N Neo4-FI problemy
To ATA133 pise aj mne,inac nainstaluj si najnovsi BIOS ver.1.c ,zda sa mi ze ,mi s nim da vacsie FSB.Marek65 napísal:Vyzera to tak ze uz aj problem so zvukoukou je vyrieseny. Robili to nespravne osadene Ramky v duale. Prave najdeny manual mi pomohol.
Ohladom toho disku-v Evereste mi hlasi ze bezi na ATA133 a ziadne SATA info su tam neni. Je to normalne?
Phenom X3 8450,Tt Tower102 ,Gigabyte M750SLI-SW4,4x1GB Kingston Hyper X,2x500GB WD,DVDRW NEC 7170A,zdroj 500W,2x VGA Gigabyte GF8800GT SLI,zatial vsetko default.
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
Uz to vyzeralo ze to je v poriadku, vcera komp slapal perfektne a dnes znova mrzne. Vzdy to zamrzne pri tom beziacom pasiku ale ak Win nabehne tak to slape bez problemov. Skusal som aj opravit registre cez RegistryRepair, naslo vyse 700 chyb ale nepomohlo. Virus mi tam tiez ziadny nenaslo. Internet na tom kompe neni. Prosim poradte cim by to mohlo byt? Je to dost surne. Som s toho na nervy.
Popis zostavy:
MSI K8N Neo4-FI
Asus 7600GS 256MB pasivna
Seagate 160GB Sata2 8MB
Kingston kit 2x512MB CL3 400MHz
Edit: Zistil som ze to zamrzne len vtedy, ked vo Windowse cosi zmenim resp. nastavim (menil som pozadie a po restarte nenabehol, skusil som to viackrat) Ked ho restartujem bez zmien tak to facha. Je tam WinXP cz+SP2.
Popis zostavy:
MSI K8N Neo4-FI
Asus 7600GS 256MB pasivna
Seagate 160GB Sata2 8MB
Kingston kit 2x512MB CL3 400MHz
Edit: Zistil som ze to zamrzne len vtedy, ked vo Windowse cosi zmenim resp. nastavim (menil som pozadie a po restarte nenabehol, skusil som to viackrat) Ked ho restartujem bez zmien tak to facha. Je tam WinXP cz+SP2.
- Champion
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 12. Dec, 2004, 14:00
Odporucam zmazat vsetko co je v prircinku Pretech (C:\WINDOWS\Prefetch ) a uvidis ze botovanie bude bez problemov ..
C2D® E8500 @4,0 - 8x500 Vcore 1,28/ Noctua NH-U 9 1x9 FAN 6V 38°C/44°C / GigabyteP35-DS3R/Patriot 2x2024 800@1000Mhz / Asus GeForce 9600GT 512 /Western Digital 640GB AALS 7200.10 SATA 32MB/SB Audigy 2 ZS/DVD-RW SonyNec AD7170A /case Tsunami 3x12 FAN 6V/ Corsair 650W /LG Flatron 22" L225WT DVI/Razer Diamondback PLASMA 1600dpi/
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
No komp som uz pred 2 tyzdnami odovzdal majitelovi a zatial ide v pohode. Ja som ho vtedy este tyzden skusal a riadne vytazoval a isiel uplne bez problemov.
Inak ten problem s bootovanim je zevraj problem firmwaru toho disku. Len tak nahodou som sa na Gigabyte stranke vo FAQ docital, ze treba na nom prepalit firmware a uz to bude bez problemov.
Zaujimave je ze ked som pri instalaci Win nestlacil F6, aby natiahlo ovladace SATA, tak Win si ich automaticky natiahol s diskety a ide to. Ked som instaloval a dal F6 a manualne vybral ovladac, vtedy Win nenabootoval. Skusal som to asi 5krat.
Inak ten problem s bootovanim je zevraj problem firmwaru toho disku. Len tak nahodou som sa na Gigabyte stranke vo FAQ docital, ze treba na nom prepalit firmware a uz to bude bez problemov.
Zaujimave je ze ked som pri instalaci Win nestlacil F6, aby natiahlo ovladace SATA, tak Win si ich automaticky natiahol s diskety a ide to. Ked som instaloval a dal F6 a manualne vybral ovladac, vtedy Win nenabootoval. Skusal som to asi 5krat.
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
SATA disk odporucam napojit na port 3. 1 a 2 mozu sposobovat nestabilitu. A co sa tych problemov tyka, mal som MSI K8N Neo4f a problemov bolo, vdaka BIOSu viac nez dost. MSI uz naozaj nemusim.
Spoiler: ukázať