1, Pri pokuse o pripojenie do routra na adresu 192.168.1.1 žiadna reakcia od žiadneho prehliadača (aj keď vypnem všetky ochrany vo Win) V nastaveniach routra som menil len to čo vždy, aj to dávno -> SSID + heslá a logovacie údaje na net (po inštalácií Win všetko šlapalo som kontroloval nastavenia, aj pred inštal Win všetko šlo. Tieto nastavenia som robil x-krát
Router TP-Link TD-W8961NB V2.0 -> firmware mám najnovší možný
Heslo do routra mám zmenené nemám admin/admin ani user/user

Nepomohol ani reštart routra a ani reset nepomohol
Win 8.1 64bit asi týždeň, avast antivírus + default Win ochranu + default Win firewal
2, Pustím Guild Wars 2 že si zahrám a ochrana sa ma pýta na potvrdenie prihlásenia z IP ->>
->>čož je zaujímavé moju domácu IP mám zapamätanú od reinštal Winu a len som sa vždy logol a hra šlapala každý deň
Dnes potvrdenie IP WTF???
IP z hry: 90.64.119.238 location: FR, City: neznáme, Region: neznámy...
Vždy som mal aj mesto aj region !
3, Po nabehnutí na viac jazyčný web napr. gameloft.com mi automaticky zvolí francúzsky jazyk doteraz všade aj na gameloft bolo ENG alebo SK/CZ WTF ?
Robí to aj na play.google.com, steam stránkach a podobne...

Do dnes všetko fungovalo aj lognutie do routra aj nastavenia..
Skúšal som všetko prebehnúť antivírom a nič nenašlo
V systéme som nemenil absolútne nič, ani nenainštaloval žiadne nové programy (naposledy v deň inštalácie Win) a dodnes všetko šlapalo.
BTW: Viem čo robím s PC a nebehám po stránkach kade tade a neklikám na všetko a neinštalujem next,next,next...
Prosím o seriózne rady, lebo sami nový Win znova dávať nechce