Ahojte, potreboval by som poradit s kupou notebooku do cca 400e. Notebook sa ma kupovat na splatky, takze asi planeo electro, alza a pod.
V "lacnych" plastovych notebookoch zial nemam absolutne prehlad, ktore modely su dobre. Od notebooku je pozadovane vlastne len to, aby to bol funkcny a primarane rychly. HDD Idealne 750GB a viac. Aby dokazal prehrat Full HD videa na youtbe, funkcna klavesnica, touchpad a samozrejme, aby sa hned nepolamal a neprehrieval.
Staci integrovana VGA na CPU. Idealne nieco o vykone i3.
Pozeral som aj tu forum, ale vacsinou sa hladaju drahsie kusky, pripadne bazarove.
Dakujem za tipy, hlavne tie overene. Parametre si viem precitat aj ja, ale osobne skusenosti ci nazory zozbierane z recenzii nemam.
Notebook 15,6 do cca 400e
Notebook 15,6 do cca 400e
Spoiler: ukázať
Re: Notebook 15,6 do cca 400e
napr. http://www.thinkpro.sk/produkt/lenovo-t ... 0m-n4idsxs
thinkpro má aj splátky cez quattro
thinkpro má aj splátky cez quattro
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 13 mini
PS5 Slim
PC: in progress
PS5 Slim
Diky, skusal si ho osobne? Zevraj ma problmaticky touchpad aj klavesnicu. Ale zas v komentaroch na recenziu pisali, ze klavesnica je OK 

pravdupovediac som skúšal len novší e540. na e531 som počul sťažnosti len na touchpad kvôli tomu, že nemá HW tlačidlá
skús pozrieť nejaký youtube review
skús pozrieť nejaký youtube review
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 13 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
Dakujem, uz som navyse nasiel jednu toshibu 15,6 FULL HD IPS display a nejaky celeron procak :\. Tazko vyberat, o 100ku viac a bolo by to ovela lahsie. Navyse cisto plastove notebooky nerad rozoberam, rziko polamania niecoho je vzdy vacsie.