Nesqwik napísal:nie som si na 100% isty ale myslim ze s USB mozes mat stalcenych viac klaves naraz ... opravte ma niekto ak sa mylim
Trochu upresni. Ja som aj na PS/2 klavesnici robil Ctrl+C a Ctrl+V
MacBook Air 11.6" 128GB SSD | Apple iPad 3rd-gen 32GB WiFi black | 2x Apple TV | Time Capsule 1TB Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)
co sa tyka funkcnosti je to uplne jedno, klavesnica nema ani cas odozvy ani naroky na datovy tok, USB klavesnicu mozes odpojit aj pripojit zajazdy a ak mas notas ,tak ju mozes pouzit aj na notas ,lebo externa klavesnica je externa, a to je asi tak jedno v com je rozdiel, ja by som bral USB kedze mam aj notas ,ale tak je to na tebe
USB klavesky mas hlavner robene na notebooky... dalej na usb klavesnici mas viac funkci a podfunkci tlacitok co na PS2ke nemas + USB mas programovatelne tlacika a ked si vyberas drahsiu klavesku tak tam mas mrte veci co nenajdes u PS2 multimedialnych klavesnic...
napr. na mojej USB klaveske mam pod tlacitkom O ... open (netusim ani jak to funguje ) alebo I - italic (coto je???:8O:) , U - under a pod blbosti ...
Willy napísal:USB klavesky mas hlavner robene na notebooky... dalej na usb klavesnici mas viac funkci a podfunkci tlacitok co na PS2ke nemas + USB mas programovatelne tlacika a ked si vyberas drahsiu klavesku tak tam mas mrte veci co nenajdes u PS2 multimedialnych klavesnic...
napr. na mojej USB klaveske mam pod tlacitkom O ... open (netusim ani jak to funguje ) alebo I - italic (coto je???:8O:) , U - under a pod blbosti ...
vsetko co si tu napisal mam aj na PS2 klavesnici a nebola ani draha. Tie multimedialne funkcie a popisi tlacitiek vobec nezalezia od toho ci je USB alebo PS2.
MB: MSI Z77A-GD65 | CPU: Intel Core i7-3770 + Noctua NH-U9 + FUN Noctua NF-B9 | RAM: 2x Corsair Vengeance LP 16GB (Kit 2x8GB) 1600MHz CL9 | HDD: SSD Samsung 850 EVO 500GB + Western Digital 4TB WD40EFRX | AUDIO: externá NI Audio Kontrol 1 | MONITOR: 24" Eizo FlexScan EV2436W | CASE: Corsair 550D Obsidian Series black | PSU: be quiet! Straight Power BQT E9-450W GOLD | Print: Canon Pixma TS8050 | Repro: Pioneer S-DJ05 | Sluchadlá: Headset: Sennheiser GSP 550 + In-ear: Beyerdynamic Soul Byrd | Peripheral: BT usb MSI
K tomu stlacaniu viac klaves - tam nejde o dve klavesy ale o viac, napr. mne blbo v NFS keD som cuval do boku a pritom som drzal pohlad dozadu, ale ide o to, ktore klavesy, vtedy som myslel ze je to klavesnicou, ale teraz mam novu a furt to iste.
Inak aj PS/2 ide pripojit za jazdy... a aj fungovat bude, ako mys, tak klavesnica
TomKocuR napísal:
Inak aj PS/2 ide pripojit za jazdy... a aj fungovat bude, ako mys, tak klavesnica
Preco mne toto sakris nikdy nejde ;-)
To je podla mna hlavan vyhoda USB klavesnice, hocikedy ju mozes vytiahnut a opat zapojit a ide to. Inak som dlho na nu nadaval pretoze mi niekedy nefungovala napr pri instalacii xpciek, musel som zohnat ps2kovu, ale vsetko je samozrejme v nastaveni biosu ;-)
CPU AMD Barton XP 1833MHz@2200MHz (1.7V) -> Watercooled | MB Abit NF7-SL rev.2.0, NB -> Watercooled | RAM A-Data Vitesta 2x256MB | VGA Saphire Radeon 9600XT -> Watercooled | SOUND SB Audigy 2 | HDD Hitachi 7K250 160GB + Hitachi T7K250 160GB | DVD LG 4120B DVD-RW | CASE Avance B031 + AC Fan 3| PSU Chill Inovation 400W rev.2 | MONITOR Fujitsu-Siemens P19-2 Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net
Najlepsie je mat klavesnicu na USB a s pridavnim rozbocovac ktory meni USB na PS/2.JA to mam takto a ked mi treba USB tak mam USB a ked PS/2 tak PS/2. 8)