Nazdar chaloši,takže mal som hdd na reklamačke a včera mi došiel novy aj s sdd,všetko som krasne nainstaloval a všetko bolo fajn,potom som zapol hru,z grafiky z toho miesta kde su napajacie konektory ide tento zvuk
http://youtu.be/57dLNGqAPa8?t=12s včera som dostal 1 black screen a zaseknutie na loadingu na shadow of mordor kde som mal taky elektricky hlasny pyskot v sluchatkach a ked som stlacil restart tak sa grafika roztocila na 100% az potom sa restartoval pc..teploty max 70C,tak som tam vcera hodil tie najnovsie beta drivery co to porobi a siel som spat,dnes rano som zapol pc za 15 minut som dostal 3 black screeny,tak som tu zase hodil tie stare drivery 14.9 normalne a pomohlo to ale tie black screeny len oddialilo nie kompletne vymazalo.Mal by som ju ist reklamovat ? je relativne nova
PS: Pri heaven benchmarku je ten zvuk este silnejsi a castejsi akokeby znie to ako rapcavy coilwhine aboco

,skušal som zastavit fany prstami a ten zvuk tam stale bol.
PC : CPU: i5 3570k 3.8ghz RAM: Corsair Vengeance 1866mhz DDR3 MB:Asrock z77 extreme4-m PSU: Evga Supernova 850w 2G GPU:R9 290x Directcu ii OC CASE: Corsair 300r