zdravim vas mam takyto pc
procak : intel core 2 duo e7400 2,8ghz
ram : ddr2 4gb
zdroj: 400w
doska: MSI p45 neo
uvazujem nad novou grafickou asi bude treba aj novy zdroj a chladic na procak a ssd disk
aby to nejak vyslo do 250e dakujem pekne
Upgrade starsieho PC
Re: Upgrade starsieho PC
Ten zdroj pozri/odfot presne model/výrobcu, lebo je rozdiel medzi zdrojom a "zdrojom"
Hráš sa na čom? Je rozdiel, či máš FHD monitor alebo nejakú historickú vec, typu 19" kocka. Ak prvé, povedal by som, že ten upgrade už nedáva veľmi zmysel a radšej zmeniť komplet. Ak druhý, tak kľudne ten Radeon spomenutý vyššie alebo (podľa rozlíšenia) GTX750 TI/nonTI.
Ideálne, ak tam máš nejakým omylom slušný zdroj, nebolo by treba meniť viac (plus to SSD samozrejme).
Ideálne, ak tam máš nejakým omylom slušný zdroj, nebolo by treba meniť viac (plus to SSD samozrejme).
zdroj mam :jaffar napísal:Hráš sa na čom? Je rozdiel, či máš FHD monitor alebo nejakú historickú vec, typu 19" kocka. Ak prvé, povedal by som, že ten upgrade už nedáva veľmi zmysel a radšej zmeniť komplet. Ak druhý, tak kľudne ten Radeon spomenutý vyššie alebo (podľa rozlíšenia) GTX750 TI/nonTI.

monitor mam : http://www.alza.sk/24-asus-ve247h-led-d ... lternativy
Zahodiť v tejto sekunde a buď rád, že si ešte nevyhorel.stevkoci napísal:zdroj mam :
Vzhľadom k FullHD by som išiel nejakou takotou cestou:
Prípadne potlačiť rozpočet na GTX760. Otázka je, či by to ten starý kwad vedel nakŕmiť, netrúfam si odhadnúť.
tak ja sa nevyznam ten zdroj mam asi 3 roky a zatial v pohode pc mam zapnuty 20 hod denne.jaffar napísal:Zahodiť v tejto sekunde a buď rád, že si ešte nevyhorel.stevkoci napísal:zdroj mam :
Vzhľadom k FullHD by som išiel nejakou takotou cestou:Prípadne potlačiť rozpočet na GTX760. Otázka je, či by to ten starý kwad vedel nakŕmiť, netrúfam si odhadnúť.
mozno by sa grafika dala kupit aj bazarovka nejaka so zarukou ake s tym mateskusenosti ?