Nazdar, počítač z popisu, Windows 8 z MSDN... aaa Intel HD graphics. Mám to napojené tak že VGA ide do monitoru a HDMI ide do telky... monitory sú nastavené na multiple monitors. Rovnaké rozlíšenie rovnaké hertze všetko.
No a vec sa má tak že:
Na hlavnom monitore je všetko dobre
Na duplicitnom je vysoký input lag... resp, niečo čo tak vyzerá.
V jednoduchosti ak sa obraz rychlo pohybuje - posun kamery, rýchlejšie pohyby, vznikne vodorovná hranica kde ide časť obrazu nesynchrónne a je to dosť rušivé. Neskúšal som či to robí aj v 3D aplikácii, zajtra zistím (mám tu Vice City ).
V jednoduchosti to vidno pri filme na telke, ak zmením prioritu hlavného displeja tak to na telke prestane a začne to robiť na monitore.
Neskôr plánujem nejakú 750Ti tam dať, alebo niečo podobné. Je to problém v ovládačoch Intel Grafiky? alebo windowsu? (to ani nehovorim, že už asi poznáte čo sa deje pri extended displejoch). Čiže problém nieje v kábloch ani v zobrazovadle.
Ďakujem
Vysoký input lag len na jednom LCD
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Re: Vysoký input lag len na jednom LCD
Ak som dobre pochopil tak ti to robí na TV.
Skús pozrieť režimy TV, ja na svojom samsungu som musel zvoliť game mode presne kvôli tomuto čo ty píšeš.
A na plazme panasonic zas režim thx.
Ostatné režimy mali vyšší input lag(asi kvôli spracovaniu signalu, de-šum a pod.)
Odvtedy mi to ide ako má.
I keď týmto sa mi nevysvetluje to, že ti to robí len keď je tv sekundárne zobrazovadlo.
Robí ti to aj v režime clone ?
Skús pozrieť režimy TV, ja na svojom samsungu som musel zvoliť game mode presne kvôli tomuto čo ty píšeš.
A na plazme panasonic zas režim thx.
Ostatné režimy mali vyšší input lag(asi kvôli spracovaniu signalu, de-šum a pod.)
Odvtedy mi to ide ako má.
I keď týmto sa mi nevysvetluje to, že ti to robí len keď je tv sekundárne zobrazovadlo.
Robí ti to aj v režime clone ?
Spoiler: ukázať