Dobry den,
chcel by som kupit tento router a chcel by som sa opytat na osobne skusenosti s nim. Pokrytie, rychlosti, stabilita...
Vopred dakujem za odpovede
Asus RT-N56U - Skusenosti
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Asus RT-N56U - Skusenosti
bohuzial prakticke skusenosti nemam, ale osobne som nad nim uvazoval. Funkcionalita na domace pouzitie uplne namakana. Nakoniec som zvolil nieco ine, lebo mam k tejto inej znacke blizko, mam ju dlhodobo nepriestrelne overenu a hlavne ta funkcionalita je este o dve galaxie niekde inde pri velmi podobnej cenovke :
http://www.i4wifi.cz/MikroTik-RouterBoa ... html?cur=1
ma to mnohe veci navrch co zrejme nevyuzijes : sfp modul (napr. pre opticky modul), BGP/EIGRP/OSPF dynamicke routovanie a kooooopec inych veci na styri strany. Podpora standardu 802.11ac je taka ceresnicka na torte. Neviem kolko to zvladne paketov v realite, zatial som nemal nutnost to otestovat.
Asus je lepsi v tom ze ma na sebe styri gigabitove porty - ak ti je to dost, moze to byt argument pre jeho volbu (ja blb ajtak musim pouzivat pridavny 8port switch za 20eur). O wirelesske a jej dosahu ti bohuzial nic povedat neviem.
http://www.i4wifi.cz/MikroTik-RouterBoa ... html?cur=1
ma to mnohe veci navrch co zrejme nevyuzijes : sfp modul (napr. pre opticky modul), BGP/EIGRP/OSPF dynamicke routovanie a kooooopec inych veci na styri strany. Podpora standardu 802.11ac je taka ceresnicka na torte. Neviem kolko to zvladne paketov v realite, zatial som nemal nutnost to otestovat.
Asus je lepsi v tom ze ma na sebe styri gigabitove porty - ak ti je to dost, moze to byt argument pre jeho volbu (ja blb ajtak musim pouzivat pridavny 8port switch za 20eur). O wirelesske a jej dosahu ti bohuzial nic povedat neviem.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Re: Asus RT-N56U - Skusenosti
Niekto dalsi? Hlavne by som potreboval vediet ako router pokryva v 5GHz pasme.
Dik
Dik