Notebook na prehravanie 3D videa na TV

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
Krutibrko
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00

Notebook na prehravanie 3D videa na TV

Príspevok od používateľa Krutibrko »

Ahoj,
Zhanam pre kolegu nejaky notas, bude to pouzivat na browsovanie, mail + filmy. Ide o to, zeby to chcel obcas prepojit s TV a pustit 3D film ( jeho TV to podporuje ).

poziadavky:
1) nieco medzi 11.6 - 13.3 - aby mohol vklude lezat a ' mat to na pupku' :D
2) prehravanie 3D filmov na TV
3) leskly displej (fakt, nekecam )
4) OS byt nemusi
5) cena cca 10000kc, co neviem, ci je realna vec. Ak by sa to nevoslo do rozpoctu, tak mu to skusim nejako vysvetlit.
6) moze byt aj 2 v 1, ale predpokladam, ze v tejto cene je to nerealne.
7) dotykovy displej
Dakujem vopred za vsetky rady.

Zatial som pozeral nieco taketo : http://www.alza.cz/asus-vivobook-x200ca ... 480545.htm
Ale predpokladam, ze s 3D videom to bude mat problem.
Brko
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16

Re: Notebook na prehravanie 3D videa na TV

Príspevok od používateľa mp3turbo »

>> 2) prehravanie 3D filmov na TV

to vedia vsetky dnesne notebooky - 3d totiz nie je ziadny strasiak. Neviem ake bude mat data = z coho kodovane, ci ukradnute z torrentov, ale 3d v principe existuje len 1920x1080 a teda na prehravanie je uplna malina. Prehravat 4K/UltraHD je totalne narocnejsia liga, zvlast v cenovke 400eur co pises.

>> 3) leskly displej (fakt, nekecam )

som sialeny odporca takychto displejov, pokial je notebook pouzivany na pracu. AK BY NOTEBOOK CHCEL LEN NA PREHRAVANIE FILMOV V NEPRILIS DENNOM PROSTREDI (=V POSTELI VECER, POUZIT AKO PREHRAVAC NA PRIPOJENIE K TELKE a pod), dokazem si taketo nasadenie uplne v pohode predstavit. Upozornujem ze v dennom svetle v kancelarskom prostredi uvidis vsetko mozne, len nie obraz co ti notebook zobrazuje. You have been warned. Do postele za tmy je to uplne v pohode.

Posledna vec, DOTYKOVY displej, ta deklasuje z cenovej kategorie "notebook za 10.000Kc". Dotykove mas len tablety, hybridy su dost drahsie. Alebo nie ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Používateľov profilový obrázok
Krutibrko
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00

Re: Notebook na prehravanie 3D videa na TV

Príspevok od používateľa Krutibrko »

Tak napr. ten, čo som postol vyššie má dotykový displej.
Tam ide o to, že kolega chce niečo na prehliadanie web stránok, že si večer lahne napr. na postel, položí noťas na pupek a browsuje + ak má nejaký film, tak prepojí s TV a pustí, chce aj to 3D, len ja nemám v tomto prehľad, že aké sú na to minimálne požiadavky.
Lesklý displej chce preto, že sa mu na matnom nepáčia farby. On chcel najskôr fungovať len na LG G2( bez filmov pravdaže), avšak po čase zistil, že telefón je na nosenie pre neho veľký a na browsovanie malý. Preto rieši prechod na menší telefón + malý noťas.

Návrat na "Nákupná poradňa"