Kamera do auta
- Slayerik
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jún, 2013, 22:24
Kamera do auta
ahoj, viem že sa to tu už sem tam riešilo, no ide mi skôr o aktuálnu situáciu na trhu...
plánujem dostať/kúpiť si na vianoce kameru do auta, nakoľko jazdím v poslednej dobe celkom veľa taká srandička by našla využitie...
kandidáta mám pravudpovediac aktuálne iba jedného, TrueCam A5, nakoľko do iných sa nevyznám ani trochu....
no a otázka teda je, existuje niečo vhodnejšie za tých 100-120€ (resp 3100Kč, budem kupovať v ČR) ako daná Truecam A5?
na A5 som čítal pozitívne hodnotenia, známy ju má a je spokojný nadmieru... jazdievam hlavne cez deň, a ani nečakám aby za tmy tá kamera chytala všetko čo vidím i ja, ale aspoň trochu použiteľná aj v noci tá A5 je... fíčurky okolo veľmi nepotrebujem, ale keď už sú tak super... hlavne to GPS kvôli rýchlosti (polohu ani trasu nepotrebujem)...
takže A5 alebo niečo iné?
plánujem dostať/kúpiť si na vianoce kameru do auta, nakoľko jazdím v poslednej dobe celkom veľa taká srandička by našla využitie...
kandidáta mám pravudpovediac aktuálne iba jedného, TrueCam A5, nakoľko do iných sa nevyznám ani trochu....
no a otázka teda je, existuje niečo vhodnejšie za tých 100-120€ (resp 3100Kč, budem kupovať v ČR) ako daná Truecam A5?
na A5 som čítal pozitívne hodnotenia, známy ju má a je spokojný nadmieru... jazdievam hlavne cez deň, a ani nečakám aby za tmy tá kamera chytala všetko čo vidím i ja, ale aspoň trochu použiteľná aj v noci tá A5 je... fíčurky okolo veľmi nepotrebujem, ale keď už sú tak super... hlavne to GPS kvôli rýchlosti (polohu ani trasu nepotrebujem)...
takže A5 alebo niečo iné?
Spoiler: ukázať
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Kamera do auta
ja zase rozmyslam o SJ4000/SJ5000 size nemaju GPS, ale maju wifi a puzdro, ktore sa da pouzit pod vodou na dovolenky a pod. Teda kvazi klon GoPro
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
Co idete nahanat piratov ciest? Zbytocne vyhodenych 100Euri...
Truecam A5 mám, som relatívne spokojný, pokiaľ máš "šikmé" predné okno tak je polarizačný filter nutnosť, obraz to zlepší o 100%
kamera má však pár svojich múch, stávalo sa mi že sa pri štarte auta zapla nahrala 5-6 sekúnd a vypla sa, musel som ju potom manuálne zapnúť (vyriešil som to formátovaním karty potom išla dobre, občas proste treba kartu formátovať), niekedy sa zase stane že sa len zapne nespustí nahrávanie, písali sme to viacerý priamo výrobcovi (CZ) tak snáď na tom reálne pracujú lebo im to trošku trvá.. necháme sa prekvapiť, trošku sa vykrúcali a všetko im trvá kúsok dlhšie...
ešte skúsenosť so zárukou: mal som kameru asi mesiac (kupovaná v alze u nás na SK), zblbla mi tak že nahrávala šmuhy vo videu proste asi odchádzala do večných lovíšť, dal som na youtube video aby videli čo to robí, poslal som mail do truecam že či nevedia poradiť, dali mi adresu priamo k nim, kameru som teda poslal, do cca 10 dní mi prišla domov nová, takže som to vôbec nemusel zdĺhavo riešiť cez alzu
za tú cenu má vážne výborný obraz a GPS ako bonus
Chris - SJ4000/SJ5000 klon GoPro? jedine ak tej prvej verzie GoPro

kamera má však pár svojich múch, stávalo sa mi že sa pri štarte auta zapla nahrala 5-6 sekúnd a vypla sa, musel som ju potom manuálne zapnúť (vyriešil som to formátovaním karty potom išla dobre, občas proste treba kartu formátovať), niekedy sa zase stane že sa len zapne nespustí nahrávanie, písali sme to viacerý priamo výrobcovi (CZ) tak snáď na tom reálne pracujú lebo im to trošku trvá.. necháme sa prekvapiť, trošku sa vykrúcali a všetko im trvá kúsok dlhšie...
ešte skúsenosť so zárukou: mal som kameru asi mesiac (kupovaná v alze u nás na SK), zblbla mi tak že nahrávala šmuhy vo videu proste asi odchádzala do večných lovíšť, dal som na youtube video aby videli čo to robí, poslal som mail do truecam že či nevedia poradiť, dali mi adresu priamo k nim, kameru som teda poslal, do cca 10 dní mi prišla domov nová, takže som to vôbec nemusel zdĺhavo riešiť cez alzu

za tú cenu má vážne výborný obraz a GPS ako bonus
Chris - SJ4000/SJ5000 klon GoPro? jedine ak tej prvej verzie GoPro

NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- Slayerik
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jún, 2013, 22:24
hmm... také dvojité riešenie nepotrebujem, chcem vyslovene niečo čo je vytvorené aby fungovalo v aute, bude stále tam...
takže aj napriek nejakým muchám je stále A5 najlepšie riešenie v danej cene? to som ani nevedel že je to český výrobok...
uvidím, do vianoc ešte ďaleko, možno si to zase rozmyslím (už som raz mal kameru takmer objednanú
) alebo do toho vbehne niečo iné...
dik za info zedolsi
takže aj napriek nejakým muchám je stále A5 najlepšie riešenie v danej cene? to som ani nevedel že je to český výrobok...
uvidím, do vianoc ešte ďaleko, možno si to zase rozmyslím (už som raz mal kameru takmer objednanú

dik za info zedolsi
Spoiler: ukázať
- Chris
- Pokročilý používateľ
no neviem, pozri si videa, recenzie a uvidis, ze to porovnavaju s gopro3+.
Parametrami az tak nedosahuje, ale realny rozdiel neni velky a stoji tretinu.

Parametrami az tak nedosahuje, ale realny rozdiel neni velky a stoji tretinu.
sj4000 kúpil nedávno kamarát aj s palicou a príslušenstvom za 50€, musím uznať že za tú cenu som ostal prekvapený, by som to povedal tak, že kvalita nadpriemerná k cene
(ale neprirovnával by som to ku GoPro)

NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- Chris
- Pokročilý používateľ
tak to pravdepodobne kupil FAKE sj4000, lb este aj klony fakuju
normal cena je 85$ bez palice, takze asi tak

normal cena je 85$ bez palice, takze asi tak

to kupoval cez bazoš
fake klonu to kde sme sa už dostali

fake klonu to kde sme sa už dostali

- Chris
- Pokročilý používateľ
video som sice nepozeral, ale malo by tam byt vysvetlene
Sorry, ze sa votriem do temy, ale kde je najlepsie kupit SJ4000/5000 ? pozeram ze na dx.com ma nova SJ5000ka samostatnu stranku.
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
celkom pekne testy su na pct btw. prehrabte sa tym, testov je tam niekolko: http://pctuning.tyden.cz/hardware/36-ostatni