Zdar,
Rozmyslam, ze by som si na vianoce spravil trosku radost s mechanickou klavesnicou. Nemam zatial ziadne skusenosti, takze by som si rad nechal poradit. Preferujem jednoduche klavesnice - tj. ziadne cacky macky, klasicke usporiadanie klaves. Budem rad ak by sme sa zmestili do 100eur, ale som ochotny ist aj vyssie.
Co som tak zatial zbezne pozrel tak sa mi pozdavaju:
http://www.alza.sk/razer-blackwidow-tou ... 146593.htm
http://klavesnice.heureka.sk/steelseries-7g/
Ta steelseries 7g, ale zial uz nieje dostat...
Tato trosku nad limit, ale vyzera byt super:
http://www.alza.sk/corsair-vengeance-k7 ... tm#recenze
dik za kazdu radu
Mechanicka klavesnica 100eur ~
- drastyk
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
Mechanicka klavesnica 100eur ~
Spoiler: ukázať
- filuS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Aug, 2008, 13:14
Re: Mechanicka klavesnica 100eur ~
Mam doma Steelseries 6gv2 (co je myslim 7g len bez podpory zapastia) a Razer BlackWidow Stealth - 6gv2 u mna vyhrava na plnej ciare. Odhliadnuc od nie prave najkrajsieho fontu na klavesach na Razer klavesniciach, pocitujem jeden velky problem pri tej BlackWidow - az prilis posunute F-klavesy. Som zvyknuty, ze F1 sa nachaza priamo nad cislom 2, niekedy az medzi 1 a 2. No tu sa F1 nachadza tam, kde ostatne klavesnice maju F2, a dost tazko sa mi na to zvykalo (hlavne ak sa nehra exkluzivne na tej Razerke - old habits die hard
). Takisto pocit pri stlacani ma 6gv2 o nieco lepsi, ale to je uz asi osobna preferencia. Na tej Tournament Edition, co si tu postol, je F1 normalne, no mne osobne by vadila absencia numerickej klavesnice.
Ta Corsair vyzera tiez fajn, no stoji pomaly 2x tolko, co 6gv2 (podlozku pod zapastie si k nej mozes kludne dokupit hocikde).

Ta Corsair vyzera tiez fajn, no stoji pomaly 2x tolko, co 6gv2 (podlozku pod zapastie si k nej mozes kludne dokupit hocikde).
Desktop
- drastyk
- Používateľ
recenziu som pozeral, ta vyzera byt tiez slusna... Len kde ju zohnat...tot otazka (brown spinace a ak by sa dalo nie DE layout)...
Co sa tyka spinacov, preferujem asi tie brown (aj ked nemam odskusane - co som cital vlastnosti pozrral videa..)
Ta steelseries 6g ta ma ake spinace ?
Co sa tyka spinacov, preferujem asi tie brown (aj ked nemam odskusane - co som cital vlastnosti pozrral videa..)
Ta steelseries 6g ta ma ake spinace ?
Na pisane odporucam blue - ak nechces klik tak red. Da sa objednat aj zo zahranicia poprípade pozri heureku, nakolko je to made in CR predpokladam ze odtial sa bude dat objednat bez problemu alebo pisne smooxovi ss mozno bude mat dake exlusiv info
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
6gv2 ma black spinace. Ine som neskusal, ale mne vyhovuju viac ako membranove
Akurat ak niekto pride ku mne tak nevie pisat.
Je, ale potrebne(podla mojho nazoru) si zaobstarat neaku opierku na ruky. Ja vela nepisem, ale aj tak mi to dost vadi. Neaka ta pena/gel by sa hodil k tomu dokupit.

Je, ale potrebne(podla mojho nazoru) si zaobstarat neaku opierku na ruky. Ja vela nepisem, ale aj tak mi to dost vadi. Neaka ta pena/gel by sa hodil k tomu dokupit.
Gelovu tiez odporucam v praci sa velmi vela napisem.
Black su pre mna ako pre pisatela velmi nevhodne, ale je to o referenciách, black su skvele na gaming zasa podla mna, red, blue ideal na pisanie ale vravim treba poskusat
Membranky su katastrofa ak naklepes 40 000 hitov denne ruky ti to daju velmi skoro vyzrat
Black su pre mna ako pre pisatela velmi nevhodne, ale je to o referenciách, black su skvele na gaming zasa podla mna, red, blue ideal na pisanie ale vravim treba poskusat

Membranky su katastrofa ak naklepes 40 000 hitov denne ruky ti to daju velmi skoro vyzrat

- drastyk
- Používateľ
na tej 6g mi dost vadi to steelseries tlacitko, casto totiz pouzivam win shortcuty win+d; win+e...a pod.
Na tej cherry klavesnici zas vadi nemecky layout :/
Dalej sa mi celkom pozdava
http://www.alza.sk/cm-storm-quickfire-u ... 167868.htm
celkom podobna 6g (aspom mi tak pride); vadi mi ale, to podsvietenie...pride mi to zbytocne...
No uvidim, popozeram... a uvidim ci to win tlacitko prekusnem...
Na tej cherry klavesnici zas vadi nemecky layout :/
Dalej sa mi celkom pozdava
http://www.alza.sk/cm-storm-quickfire-u ... 167868.htm
celkom podobna 6g (aspom mi tak pride); vadi mi ale, to podsvietenie...pride mi to zbytocne...
No uvidim, popozeram... a uvidim ci to win tlacitko prekusnem...
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Steelseries 6gv2 mam doma. Chcel som nieco jednoduche, bez podsvietenia s dobrym layout-om. Spokojnost. Len cierne spinace su dost hlasne, cize si to treba najlepsie vyskusat.