Z1 Compact reklamácia
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 05. Aug, 2013, 00:09
Z1 Compact reklamácia
Ahojte , dnes sa mi podarilo na kúpalisku odrovnať môj Z1 Compact , a to tak že som s ním bol vo vode .
Pred vstupom som všetky krytky 2-3 krát poriadne zmačko/zatlačil , a pozrel sa či všetko sedí , nechcem si predsa vytopiť taký drahý mobil.
Ale čo sa nestalo , bol som vo vode asi v 50 cm hĺbke nejaké 2 minútky , robil som nejaké fotky , a zrazu vyjdem z bazéna a mobil začne vibrovať a vypne sa. Doplo mi že som ho asi vytopil , keď už som suchý , otvorím tú zasranú krytku a ona tam je voda...
Teraz sa chudák suší a dúfam, asi márne , že ho zapnem .
Neviete ako to je so zárukou keď ho omylom alebo nejakou nie mojou chybou vytopím ??? Dá sa to ešte opraviť alebo bye bye mobil ???
Koľko by to stálo ??? Nasralo ma to celkom dosť čo vám poviem , ale teraz sa viac obávam že na čom budem volať
Pred vstupom som všetky krytky 2-3 krát poriadne zmačko/zatlačil , a pozrel sa či všetko sedí , nechcem si predsa vytopiť taký drahý mobil.
Ale čo sa nestalo , bol som vo vode asi v 50 cm hĺbke nejaké 2 minútky , robil som nejaké fotky , a zrazu vyjdem z bazéna a mobil začne vibrovať a vypne sa. Doplo mi že som ho asi vytopil , keď už som suchý , otvorím tú zasranú krytku a ona tam je voda...
Teraz sa chudák suší a dúfam, asi márne , že ho zapnem .
Neviete ako to je so zárukou keď ho omylom alebo nejakou nie mojou chybou vytopím ??? Dá sa to ešte opraviť alebo bye bye mobil ???
Koľko by to stálo ??? Nasralo ma to celkom dosť čo vám poviem , ale teraz sa viac obávam že na čom budem volať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Z1 Compact reklamácia
pochybujem ze ti ju uznaju, urcite nie ak povies ze si s tym bol v bazene.
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
Ono je ten mobil na firmu , neviem či to nejako zavíži alebo nie ,
Dálo by sa to nejako odrbať ??? že by som im niečo nakecal ???
Dálo by sa to nejako odrbať ??? že by som im niečo nakecal ???
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Jasne,povedz im,že ti spadol do blata a dal si ho oprať.
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
ip58 certifikacia - 30 min. moze byt 1m pod vodou
Ked uz aj v reklame na to lakali, tak by som sa oprel prave o to. Pricinu uved, ze zmokol, nemusis im vesat na nos, ako to je s ich marketingovou vodeodolnostou.
Nechce sa mi verit, ze ta nezaujimaju taketo vymozenosti vlastneho telefonu. A stare babky ta tu este kamenuju vysmeskami.
Ked uz aj v reklame na to lakali, tak by som sa oprel prave o to. Pricinu uved, ze zmokol, nemusis im vesat na nos, ako to je s ich marketingovou vodeodolnostou.
Nechce sa mi verit, ze ta nezaujimaju taketo vymozenosti vlastneho telefonu. A stare babky ta tu este kamenuju vysmeskami.
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Samozrejme vnúčik.A stare babky ta tu este kamenuju vysmeskami.
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
-
- Nový používateľ
No aj som mal v pláne sa o to oprieť , nemáte niekto skúsenosti že či by sa to dalo opraviť ???
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ja skor vidim problem vtom, ze tie svine ti povedia, ze si nemal zatvorenu krytku
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Nový používateľ
Mal som všetko zatvorené , keď už ten mobil nefunguje tak nech ho dajú do vody a uvidíme či bude pod tou krytkou suchý
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Bohužiaľ je to tak.LordKJ napísal:ja skor vidim problem vtom, ze tie svine ti povedia, ze si nemal zatvorenu krytku
Pod každou krytkou máš pásik citlivý na vodu podľa ktorého vedia či sa dostala dnu vody daným miestom.
Ak bol vytopený a voda natiekla cez krytku tak máš asi smolu.
Pri krytke si mohol mať prach omrvinky alebo hociaké nečistoty ktoré zabránili tomu aby doľahlo tesnenie ako má.
Ak by to bolo čerstvé tak to môžeš skúsiť rozobrať a plošák(nie display) očistiť isopropylalkoholom, prípadne v ňom aj vykúpať.
Mne to takto pomohlo na 3 z 4 no ja som to mal rozobrané do 30min od natečenia.
No v tvojom prípade neviem či by to pomohlo keď si baterku nevybral(nevýhoda moderných telefónov).
Každopádne veľa šťastia pri reklamácií.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
lenze ta reklama na vodeodolnost musi vyzerat potom inac..
5min typek s kefkami a stlacenym vzduchom vyfukne vsetky krytky, aby nahodou nejaka omvrinka neotvorila krytku, cez ktoru do fonu natecie voda.. detailne skontroluje cely fon, a az potom si DOVOLI pustit nanho vodu... ha ha ha
5min typek s kefkami a stlacenym vzduchom vyfukne vsetky krytky, aby nahodou nejaka omvrinka neotvorila krytku, cez ktoru do fonu natecie voda.. detailne skontroluje cely fon, a az potom si DOVOLI pustit nanho vodu... ha ha ha
-
- Nový používateľ
Neviete čo by som im tam mohol nakecať ??? že čo sa mi stalo
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
tie nalepky nijak neukecas, ostava ti to skusit tam dat s tym ze povies, ze fon ti na 2sekundy spadol do umyvadla a hned si ho vytiahol.
podla mna nieco ako: vseetky zaslepky musia byt hermeticky a vzduchotesne uzatvorene ak chcete mobil ponarat su science fiction reality...
podla mna nieco ako: vseetky zaslepky musia byt hermeticky a vzduchotesne uzatvorene ak chcete mobil ponarat su science fiction reality...
Ziadaj nech spravia test vodeodolnosti v servise. Ak boli krytky naozaj zavrete a dobre utesnene, a do telefonu presla voda, tak im tam prejde aj v ich teste... RMA musia potom uznat...
Inac presne pre toto nemam rad vodeodolne tlefony, clovek si mysli ze to nieco vydrzi no ked spravi chybu vyrobca (zle zalepeny zadny kryt napr.) tak ma zakaznik zbytocne problemy pri dokazovani.
Kazdopadne nechal by som to na ten test ak si si 100% isty ze krytky boli zavrete, ak neuznaju tak sudny znalec.
Inac presne pre toto nemam rad vodeodolne tlefony, clovek si mysli ze to nieco vydrzi no ked spravi chybu vyrobca (zle zalepeny zadny kryt napr.) tak ma zakaznik zbytocne problemy pri dokazovani.
Kazdopadne nechal by som to na ten test ak si si 100% isty ze krytky boli zavrete, ak neuznaju tak sudny znalec.
-
- Nový používateľ
Súdny znalec je drahý